Τα χρυσά κορίτσια του γυμναστικού συλλόγου Ηπιόνη έλαμψαν στο Neptune Hotels (Pics)

0
849


Τα χρυσά κορίτσια του γυμναστικού συλλόγου Ηπιόνη

έλαμψαν στο Neptune Hotels

 

Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021: Μια όμορφη βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι επισκέπτες του Neptune Hotels την Τετάρτη στο κατάμεστο Θέατρο Apollon, που βρίσκεται εντός του ξενοδοχείου. Οι γεμάτες ταλέντο αθλήτριες του Συλλόγου Ηπιόνη, εντυπωσίασαν το κοινό με την επίδειξη δεξιοτήτων στην ενόργανη γυμναστική.

Τα χρυσά κορίτσια της Κω, που λίγες ημέρες νωρίτερα είχαν διακριθεί στο περιφερειακό πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής Ν. Αιγαίου στο οποίο κατάφεραν να κερδίσουν αρκετά μετάλλια, παρουσίασαν στη σκηνή μια σειρά από εντυπωσιακές κινήσεις με τη μπάλα ρυθμικής, το στεφάνι, το σχοινάκι, την κορδέλα και την κορύνα. Το πρόγραμμα συνδύαζε ευελιξία και συγκέντρωση, μουσική και χορό.

Το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων θεατών απόσπασε η ομάδα, καθώς γοήτευσε με το συγχρονισμό της, το επίπεδο των αθλητριών και την χορογραφία. Το Neptune Hotels, συγχαίρει όλες τις αθλήτριες και τις προπονήτριες για την τεράστια προσπάθεια που καταβάλουν με στόχο να πρωταγωνιστούν στο χώρο της ρυθμικής γυμναστικής.

Το Neptune Hotels στο πλαίσιο του προγράμματος της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί μέσα από τις περιβαλλοντικές, αθλητικές, πολιτισμικές χορηγίες και άλλες δράσεις, συμμετέχει ενεργά και υποστηρίζει  την τοπική κοινωνία και τις πρωτοβουλίες που προωθούν βέλτιστες κοινωνικές πρακτικές.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.