«Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή ο Τουριστικός Πράκτορας Γ. Γεωργόπουλος, σε ηλικία 69 ετών

7
10452

Θλίψη σκόρπισε στην Κωακή-Δωδεκανησιακή κοινωνία και στο χώρο του τουρισμού η είδηση του ξαφνικού θανάτου του γνωστού Τουριστικού πράκτορα, Γιώργου Γεωργόπουλου σε ηλικία 69 ετών.

Άνθρωπος του τουρισμού πανελλαδικής εμβέλειας, δραστήριος και δημιουργικός, ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία της Κω και της Δωδεκανήσου. Ιδιοκτήτης του γνωστού πρακτορείου Dodecanese Τravel που ξεκίνησε τη λειτουργία του από το 1989 και επεκτάθηκε από τα Δωδεκάνησα σε όλη την Ελλάδα.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην αγαπητή οικογένειά και τους συνεργάτες του.

ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: Συλλυπητήρια

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Δωδεκανήσου πληροφορήθηκε με οδύνη και θλίψη την αναγγελία θανάτου του αγαπητού μας συναδέλφου Γεωργίου Γεωργόπουλου.

 

Άνθρωπος της πρώτης γραμμής του τουρισμού κατάφερε με την πορεία του να αφήσει το στίγμα του όχι μόνο στα Δωδεκάνησα όπου ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του, αλλά να πρωταγωνιστήσει στα τουριστικά δρώμενα σε όλη την Ελλάδα συμβάλλοντας τα μέγιστα στη τουριστική ανάπτυξη της χώρας μας.

 

Η Ένωση Τουριστικών Γραφείων Δωδεκανήσου εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς και τους οικείους του.

 

 

 

Ευχαριστόυμε,

 

ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

 

Κώστας Τεχνίτης: Η απουσία του από τα τουριστικά δρώμενα στον εισερχόμενο τουρισμό θα αφήσει ένα μεγάλο κενό

 

Με θλίψη πηροφορηθήκαμε για τον αναπάντεχο θάνατο του αγαπητού συναδέλφου μας Γιώργου Γεωργόπουλου, ιδρυτή και ιδιοκτήτη του Dodecanese Travel Kos.
Η απουσία του από τα τουριστικά δρώμενα στον εισερχόμενο τουρισμό θα αφήσει ένα μεγάλο κενό.
 
Ως πρώην Πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών Γραφείων Κω, εγώ προσωπικά και για λογαριασμό των λοιπών συναδέλφων Τουριστικών Πρακτόρων της Κω, τα θερμά μας συλλυπητήρια στους συγγενείς και τους οικείους του.
 

Αγαητέ Γιώργο θα σε θυμόμαστε πάντα, ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ !!

Κων/τίνος Τεχνίτης

7 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Απίστευτο, ένας άνθρωπος με τόση ζωή μέσα του και τόσες ακόμη δυνατότητες προσφοράς στον Τουρισμό, να φεύγει τόσο ξαφνικά..
  Το λίγο που τον γνώρισα, εντυπωσιάστηκα από το όραμα του για τον χώρο που υπηρέτησε… Όπως και ο Κουγιουμτζόγλου ( Nostalgia Travel), έμειναν μόνοι την ώρα που η πρακτορευση εξελίχθηκε σε πεδίο συνειδητής επιστημονικής αρπαχτής, αθέμιτων ανήθικων συμπεριφορών, αγριότητας, άρρωστης φιλοχρηματίας..

  Καλό Ταξίδι Υπέροχε Άνθρωπε..

 2. Χάρη στον Γεωργόπουλο αναπτύχθηκε ο Τουρισμός στην Ελλάδα και στο νησί της Κω που αγαπούσε.
  Όμως όλοι οι μεγάλοι που πρόσφεραν στην Ελλάδα και στον τουρισμό της στο τέλος προσπαθούσαν μόνοι τους…
  Καλό ταξίδι φίλε Γιώργο .

 3. Χάρη στον Γεωργόπουλο αναπτύχθηκε ο Τουρισμός στην Ελλάδα και στο νησί της Κω που αγαπούσε.
  Όμως όλοι οι μεγάλοι που πρόσφεραν στην Ελλάδα και στον τουρισμό της στο τέλος προσπαθούσαν μόνοι τους…
  Καλό ταξίδι φίλε Γιώργο .

 4. Θέλω να δω πόσοι ξενοδόχοι θα τιμήσουν τον κύριο Γιώργο γιατί πιστεύω ότι τα μισά ξενοδοχεία στην Ρόδο κω και Κρήτη χτίστηκαν με την βοήθεια του.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.