Η AEGEAN «διπλασιάζει» την αξία του Freedom Pass

2
204

Η AEGEAN «διπλασιάζει» την αξία του Freedom Pass

 

Πιο κοντά το ταξίδι για τους νέους 18 έως 25 ετών που έχουν εμβολιασθεί και αποκτήσει Freedom Pass έως 31/8/2021

 

Αθήνα, 29 Ιουνίου 2021

 

Τώρα που στην καθημερινότητα όλων, επιστρέφουν σταδιακά κάποιες από τις δραστηριότητες που είχαν λείψει, η AEGEAN διευκολύνει τους νέους να ταξιδέψουν ξανά, «διπλασιάζοντας» την αξία του Freedom Pass, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην εθνική προσπάθεια για επιστροφή στην κανονικότητα μέσω του εμβολιαστικού προγράμματος.

 

Συγκεκριμένα, για νέους 18 έως 25 ετών που θα έχουν εμβολιασθεί και αποκτήσει Freedom Pass έως τις 31/8/2021, η AEGEAN για κάθε ένα ευρώ που χρησιμοποιείται για την αγορά εισιτηρίου προσθέτει ένα ευρώ ακόμη, διπλασιάζοντας την αξία του. Η παροχή ισχύει για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 01/09/2021 έως και 30/06/2022.

 

Με αυτό τον τρόπο, η AEGEAN ενισχύει τις δυνατότητες αξιοποίησης του Freedom Pass, στηρίζοντας τους νέους για να σχεδιάσουν με ευκολία και να απολαύσουν το επόμενο ταξίδι τους.

 

Οι κρατήσεις θα πραγματοποιούνται μέσω του site της AEGEAN ή και τα ταξιδιωτικά γραφεία, ενώ οι λεπτομέρειες για το μηχανισμό υλοποίησης θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της εταιρείας, www.aegeanair.com, μόλις ενεργοποιηθεί η εφαρμογή του Freedom Pass από την πολιτεία.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολύ κουβαρντάδες είναι αυτοί στην AEGEAN, αφήνουν έξω από την προσφορά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο που ταξιδεύει το σύνολο του κόσμου…

  2. Μα τόσα εκατομμύρια τους έδωσε πέρσι ο προστάτης των...φτωχών Μητσοτάκης!

    Να μη βάλουν πλάτη στο γαλάζιο αφήγημα;

    Τώρα αν εσύ είσαι φτωχός και πήρες τα 3, όλο αυτόν τον καιρό της πανδημίας, να βγάλεις τον σκασμό. Είσαι ντεμοντέ, άσχετος με την οικονομία, συνομωσιολόγος και εν γένει εχθρός της ανάπτυξης!
    Βούρλο, που έχεις και άποψη για τα οικονομικά και πιάνεις στο στόμα σου τον Πορφυρογεννητό Σωτήρα μας, την Πρωθυπουργάρα μας! 🤮🤮🤮🤮
    Ουστ!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ