ΤUI: Καλύτερα και από το 2019 οι κρατήσεις για διακοπές στην Ελλάδα!

3
1988

Ο πρόεδρος του μεγαλύτερου τουριστικού γκρουπ παγκοσμίως δήλωσε ότι η Ελλάδα συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των χωρών με κρατήσεις υψηλότερες από εκείνες του 2019, που ήταν μία χρονιά – ρεκόρ – Η Γερμανία είναι η μεγαλύτερη τουριστική αγορά για την χώρα μας – Πάνω από 4,1 Γερμανοί είχαν έλθει το 2019

Οι Γερμανοί κλείνουν καλοκαιρινές διακοπές στην Ελλάδα με ρυθμούς υψηλότερους και από το 2019, που ήταν μία χρονιά – ρεκόρ, πριν από την πανδημία του 2020 , η οποία  προκάλεσε καθίζηση στον παγκόσμιο τουρισμό, ανακοίνωσε η TUI, που είναι ο μεγαλύτερος τουριστικός Όμιλος παγκοσμίως.

Ο πρόεδρος της TUI Γερμανίας Μάρεκ Αντριζακ δήλωσε χαρακτηριστικά ότι η καταναλωτική διάθεση των Γερμανών για ταξίδια «δείχνει να αυξάνεται καθημερινά» για προορισμούς όπως η Ελλάδα, η Τουρκία, οι Βαλεαρίδες νήσοι και τα Κανάρια νησιά.

Όπως αναφέρει το Reuters από τον Μάιο οι κρατήσεις για αυτούς τους προορισμούς ξεπερνούν ακόμα και τις αντίστοιχες εβδομάδες του 2019.

Σημειώνεται ότι το 2019, περισσότεροι  4,1 Γερμανοί τουρίστες

είχαν έλθει αεροπορικώς στη χώρα μας. Πέρυσι, λόγω των περιορισμών της πανδημίας, οι αφίξεις από την Γερμανία, που είναι η μεγαλύτερη τουριστική αγορά για τη χώρα μας, είχαν περιοριστεί σε λιγότερο από ένα εκατομμύριο.

Ειδήσεις σήμερα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μακαρι να ειναι έτσι, αλλα έχω την εντύπωση οτι τέλος καλοκαιριού ,πάλι κλάμα θα πέσει! …να δω μετά τις στατιστικές και τις κρατήσεις!!!!

  2. Ας πούμε ότι το 2019 την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου είχαν κάνει κράτηση 100.000 άνθρωποι ενώ την δεύτερη εβδομάδα 110.000. Αύξηση στις κρατήσεις από εβδομάδα σε εβδομάδα 10%
    Αν φέτος τα αντίστοιχα νούμερα είναι 10 και 20 χιλιάδες μπορούμε να μιλάμε για τεράστια αύξηση της τάξης του 100%

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ