Αυξάνονται τα επεισόδια και στις πτήσεις: Αρνήθηκε να φορέσει μάσκα στο αεροπλάνο και κλωτσούσε, ούρλιαζε, έφτυνε (Video)

3
1613

Τα περιστατικά βίας σε αεροσκάφη σε ολόκληρο τον κόσμο παίρνουν την μορφή επιδημίας. Επιθετικοί επιβάτες κάθε εβδομάδα, επιτίθενται είτε σε μέλη του πληρώματος αεροσκαφών είτε σε συνεπιβάτες τους.

Στην πτήση Ίμπιζα – Μιλάνο της Ryanair συνέβη το απίστευτο περιστατικό που θα δείτε. Μια επιβάτης – και ενώ το αεροπλάνο βρισκόταν σε φάση απογείωσης – όταν της είπαν να φορέσει μάσκα, άρχισε να βρίζει, να ουρλιάζει, να φτύνει και να κλωτσάει τόσο το προσωπικό όσο και εκείνους τους επιβάτες που την πλησίαζαν για να την ηρεμήσουν.

Μέσα στο αεροσκάφος έγινε χαμός. Η Ιταλίδα επιβάτης με το κοντό σορτς, τους έβλεπε όλους εχθρούς και με υστερία ορμούσε στους πάντες. Επιτέθηκε μάλιστα και σε μια γυναίκα που καθόταν μπροστά της και δεν είχε μιλήσει και της τράβηξε τα μαλλιά.

τελικά το αεροπλάο δεν απογειώθηκε παρά μόνο όταν ύστερα από πολλή ώρα και εξαντλητικές μάχες το πλήρωμα κατάφερε και κατέβασε κάτω τη γυναίκα.

Ειδήσεις σήμερα

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ