Ευχαριστήριο για την εκδήλωση υποδοχής των πρώτων πτήσεων στο αεροδρόμιο της Κω «Ιπποκράτης» (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

0
5600

Ευχαριστήριο του Γραφείου Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του Δήμου Κω

για την εκδήλωση υποδοχής των πρώτων πτήσεων στο αεροδρόμιο της Κω «Ιπποκράτης».

 

Με το σύνθημα του Υπουργείου Τουρισμού ‘’Ανοίγουμε πανιά’’ το Σάββατο 15 Μαΐου η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου υποδέχθηκε 32 πτήσεις και η Κως 11 από 5 χώρες και συγκεκριμένα από Γερμανία , Ελβετία, Πολωνία, Τσεχία και Γαλλία σηματοδοτώντας και επίσημα την αυλαία της φετινής σαιζόν.

Στη συμβολική εκδήλωση υποδοχής των πρώτων πτήσεων που διοργάνωσε το Γραφείο Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του Δήμου, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατά του covid 19, δόθηκε ατομική τσάντα σε κάθε ταξιδιώτη με τοπικά προϊόντα και εδέσματα, όπως ντολμαδάκια, γιαούρτι, φέτα ,γραβιέρα ,τυρί της πόσσας, ψωμί, κριτσίνια, μαεριά, λουκουμάδες και γλυκό ντοματάκι, ενώ την εκδήλωση έντυσε μουσικά ο μαέστρος  της φιλαρμονικής Δ.Ε. Κω Θανάσης Πουλιού με το σαξόφωνο του με ελληνικές και ξένες μελωδίες.

Συνολικά δόθηκαν 400 τσάντες με χορηγίες από επιχειρηματίες χωρίς ο δήμος να δαπανήσει ούτε 1 ευρώ. Συγκεκριμένα ευχαριστούμε και συγχαίρουμε για την αγαστή συνεργασία και την  ευγενική προσφορά :

  • Τoν Σύλλογο Τοπικής Γαστρονομίας ‘’Ασκληπιό’’
  • Την επιχείρηση τυροκομικών και γαλακτοκομικών προϊόντων

’’ Κωακή Γη’’

  • Την επιχείρηση μελισσοκομικών προϊόντων ‘’Μέλισσα’’
  • Το καφέ – εστιατόριο «Καμέλια»
  • Το παραδοσιακό καφενείο ‘’Αίγλη’’
  • Το αρτοζαχαροπλαστείο ‘’Γιαννιώτικο’’
  • Το ζαχαροπλαστείο «Βούρος»
  • Το ζαχαροπλαστείο «Η παράδοση»
  • Τον Μουσουλμανικό πολιτιστικό σύλλογο Κω ‘’Αδελφότης’’
  • Τις εθελόντριες και τους εθελοντές που αφιέρωσαν προσωπικό χρόνο και εργασία Μεμή Καδρή, Αιτούλ Χαιδαράκη, Ζεινέπ Καδρή, Φατμά Χατζηχαλήλ, Εσίν Κοτζαγιουσούφ , Σεμρά Μπισταξή, Βασμιέ Καλλιόντζου, Μακπουλέ Χατζηχαλήλ, Γιλντίζ Τσακίρ , Χαρά Μποδούρ και Μαρία Πατάκου
  • Τη Δημοτική Αστυνομία
  • Τα τοπικά ΜΜΕ
  • Οι υπόλοιπες χορηγίες σε νερά , ροφήματα, αναψυκτικά και κρασιά θα διατεθούν σε επόμενη εκδήλωση με μπουφέ.

 

Με τα στελέχη του Γραφείου Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης Δώρα Καλαιζή και Γιάννη Τραγάκη ένωσαν τις δυνάμεις τους και τα στελέχη του ΔΟΠΑΒΣ Στέργος Χατζηστέργος και Ιωακείμ Μωραίτης.

Tέλος εκφράζουμε θερμές ευχαριστίες για την άψογη συνεργασία στον Δ/ντή Fraport του Αερολιμένα Κω κ. Γιώργο Μαστροδημητρίου.

 

Στην εκδήλωση τη δημοτική αρχή εκπροσώπησαν η πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού και αντιδήμαρχος Τουρισμού , Πολιτισμού και Αθλητισμού Σέβη Βλάχου, ο πρόεδρος της Κοινότητας Αντιμάχειας Νίκος Φραζής και ο δημοτικός σύμβουλος Δ.Ε. Ηρακλειδών Νίκος Χατζηνικολάου. Εκ μέρους της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Δωδεκανήσου συμμετείχε ο κ. Κώστας Κουρούνης, του ΕΒΕΔ ο κ. Ηλίας Σαράγιας , του Σωματείου Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων η πρόεδρος κ. Ελένη Παπαδούλη , ο αντιπρόεδρος Γιώργος Γιαννιός , η ταμίας Χρυσοκώνα Κεφαλιανού και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Νίκος Γιάννου.

 

‘’Η Κως αλλάζει το μήνυμα. Ατενίζει το μέλλον με συγκρατημένη αισιοδοξία και ελπίδα χάρη στο πρόγραμμα των μαζικών εμβολιασμών στο οποίο εντάχθηκε το νησί μας με την επωνυμία ‘’Γαλάζια Ελευθερία’’ και χάρη στην κοινή γραμμή πλεύσης Δήμου, Περιφέρειας ,τοπικών φορέων και επιχειρηματιών στην τουριστική πολιτική ‘’ υπογράμμισε στο μήνυμα της η κ. Βλάχου επισημαίνοντας ότι ο ΕΟΤ διαφημίζει την Κως ως προσωπική υπόθεση, ο Δήμος Κω υπερθεματίζει και τονίζει πως η Κως είναι παγκωακή υπόθεση, η τουριστική Κως ανήκει σε όλους και όλοι μαζί προχωράμε. Έτσι ξεκινήσαμε, έτσι συνεχίζουμε’’ κατέληξε η αντιδήμαρχος Τουρισμού προσθέτοντας πως η Κως την επόμενη μέρα θωρακίζεται με νέο προφίλ, σήμα και λογότυπο, σύγχρονη ιστοσελίδα , φωτογραφικό υλικό και βίντεο ανταποκρινόμενη στις νέες προκλήσεις που θα κάνουν την Κω έναν μοναδικό προορισμό με αξέχαστες εμπειρίες.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ