Neptune Hotels: HolidayCheck Special Award 2021 Με θετικές συστάσεις που υπερβαίνουν το 97%, από τα δημοφιλέστερα ξενοδοχεία της Ελλάδας και όχι μόνο!

2
2273

Το Neptune Hotels διακρίθηκε με το HolidayCheck Special Award 2021

Με θετικές συστάσεις που υπερβαίνουν το 97%, το Neptune Hotels αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα ξενοδοχεία της Ελλάδας και όχι μόνο!


Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021: 
Το Neptune Hotels Resort, Convention Centre & Spa συγκαταλέγεται ανάμεσα στα δημοφιλέστερα ξενοδοχεία, σύμφωνα με την Holidaycheck. Με 97% θετικές συστάσεις από τους επισκέπτες του, το Neptune Hotels αποτελεί ένα από τα πιο αγαπητά ξενοδοχεία, καθώς λαμβάνει υψηλό ποσοστό επιδοκιμασίας από εκείνους που έχουν ζήσει την εμπειρία διαμονής στο ξενοδοχείο.

Μόλις 607 ξενοδοχεία από 35 χώρες βραβεύθηκαν με το “HolidayCheck Special Award 2021. Το βραβείο έλαβαν τα ξενοδοχεία που κατάφεραν να αποσπάσουν από τους επισκέπτες τους θετικές συστάσεις άνω του 90%.

Σε μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά, το Neptune Hotels κατάφερε να λειτουργήσει άψογα υλοποιώντας και εφαρμόζοντας όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα υγιεινής και παράλληλα να προσφέρει ξέγνοιαστες διακοπές.

Με κύριο μέλημα τη διαφύλαξη της υγείας των επισκεπτών και του προσωπικού, το Neptune Hotels υλοποίησε επιτυχημένα μια σειρά από μέτρα και διαδικασίες, οι οποίες πρόσφεραν την αναγκαία ασφάλεια, αλλά και άνεση για ευχάριστες και ξένοιαστες διακοπές. Χαρακτηριστικά στοιχεία που κατέγραψαν οι επισκέπτες στις αξιολογήσεις τους είναι το αίσθημα της ασφάλειας κατά τη διαμονή τους, την πολλή καλή λειτουργεία των μέτρων υγιεινής, τη γρήγορη και ασφαλή εξυπηρέτηση στο κεντρικό εστιατόριο  και φυσικά την ευγενική και φιλική  παρουσία του προσωπικού.

Με παρακαταθήκη την επιτυχημένη εφαρμογή των μέτρων υγιεινής κατά τη διάρκεια της προηγούμενης σεζόν, το Neptune Hotels ετοιμάζεται για μια ακόμη χρονιά  να λειτουργήσει με ασφάλεια και να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, άψογη εξυπηρέτηση και ξένοιαστες διακοπές. Όλα τα πρωτόκολλα επικαιροποιούνται προκειμένου το ξενοδοχείο να διατηρήσει το γνώριμο και ασφαλές περιβάλλον διακοπών, που εμπιστεύονται οι επισκέπτες του Neptune Hotels.

Συνδυάζοντας τον ιδιαίτερο χαρακτήρα ενός ειδυλλιακού χωριού διακοπών, τους άπλετους χώρους και τους άψογα διαμορφωμένους κήπους, μέχρι τις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις και την ποικιλία επιλογών διασκέδασης, κάθε γωνιά του Neptune Hotels αποτελεί και μια νέα ευκαιρία για απόλαυση. Είναι άριστα σχεδιασμένο και έξυπνα απλωμένο σε όλη την έκτασή του. Διαθέτει πολυτελή δωμάτια με άνετους χώρους, κομψά διακοσμημένες σουίτες και πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα. Οι μεγάλοι χώροι με πισίνες και οι εκτεταμένοι υπαίθριοι χώροι για ηλιοθεραπεία και χαλαρή ζωή στην παραλία, αλλά και τα φιλόξενα εστιατόρια και μπαρ, οι αμέτρητες ευκαιρίες για ψυχαγωγία, οι δεκάδες δραστηριότητες και σπορ, καθώς και οι πολυτελείς εγκαταστάσεις ευεξίας, δίνουν στον επισκέπτη την ελευθερία να πραγματοποιήσει τις διακοπές που ονειρεύεται. Χτισμένο σε έκταση 150.000 τ.μ. το 5 αστέρων πολυτελές ξενοδοχείο βρίσκεται κοντά στο γραφικό Μαστιχάρι. Απέχει μόλις δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο από το διεθνές αεροδρόμιο της Κω και 18 χλμ. από το κέντρο του νησιού.                                  | www.neptune.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οποτε τύχει και μεταφέρω επισκέπτη μας για την αναχώρηση του, πάντα τον ρωτώ πως τα πέρασε και αν είχε καλή διαμονή. Η αλήθεια είναι ότι για το συγκεκριμένο ξενοδοχείο στα 20 και πλέον χρόνια που εργάζομαι ως οδηγός ταξί, εν αντίθεσή με πολλά άλλα ξενοδοχεία( που δεν θέλω να κατ’ονομάσω) δεν έχω ακούσει ούτε ένα παράπονο .Αυτό νομίζω πως λέει κάτι.

  2. Ξενοδοχείο για παράδειγμα. Άντε τώρα να πεις στους ελληναράδες που λένε οι Γερμανοί κι οι Γερμανοί και τελικά δουλεύουν σε ξενοδοχεία με ιδιοκτήτες Έλληνες και κλαίνε τα ένσημα τους και τα μεροκάματα τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ