HolidayCheck: Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή ελληνικά ξενοδοχεία – Το Sunny days από Κω | Βραβεία HolidayCheck Special Award 2021

0
1179
Το HolidayCheck, είναι η μεγαλύτερη ταξιδιωτική ιστοσελίδα για όλες τις γερμανόφωνες χώρες (Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία), στην οποία ο καθένας μπορεί να βρει το ιδανικό ξενοδοχείο, να κλείσει τις διακοπές του και να έρθει σε επαφή με άλλους παραθεριστές, η οποία αντλεί από μια βάση δεδομένων με περισσότερες από 8 εκατομμύρια αξιολογήσεις ξενοδοχείων, εικόνες και βίντεο για να βρει την καλύτερη προσφορά.

Η εταιρεία Ι. ΤΣΙΛΕΔΑΚΗΣ ΑΕ, ιδρύθηκε το 1986 από τον Ιωσήφ Τσιλεδάκη. Τα 35 χρόνια που δραστηριοποιείται η εταιρεία στον τομέα του τουρισμού, αναπτύσσεται συνεχώς σε ένα οικογενειακό κλίμα που στόχο έχει, εκτός των επιχειρηματικών προσδοκιών, να συμβάλει άμεσα αλλά και έμμεσα στην ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος, να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες προς τους πελάτες της, και να λειτουργεί με επαγγελματισμό προς όλους τους εμπλεκομένους με αυτήν. Διαθέτει τις ξενοδοχειακές μονάδες Corissia Beach, Corissia Princess , Corissia Harmony στη Γεωργιούπολη Αποκορώνου Χανίων και τo νέο συγκρότημα Chania Flair στη πόλη των Χανίων. Οι μονάδες εναρμονίζονται διαρκώς σύμφωνα με τα πρότυπα και τις τάσεις της εποχής, ενώ οι παρεχόμενες υπηρεσίες προσαρμόζονται πάντα στις ανάγκες των πελατών.

money-tourism.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ