Παράταση του προγράμματος «Τουρισμός για όλους» μέσω τουριστικών γραφείων ζητά ο ΗΑΤΤΑ

0
641

Την παράταση του προγράμματος «Τουρισμός για όλους» μέσω τουριστικών γραφείων, μέχρι το τέλος του 2021 (αντί για 31/12/2020), ζήτησε με επιστολή της προς το υπουργείο Τουρισμού η Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού, FedHATTA, καθώς δεδομένων των περιοριστικών μέτρων που έχουν ληφθεί για την πανδημία, είναι αντικειμενικά αδύνατο μέχρι τέλος του έτους οι δικαιούχοι να μπορέσουν να αξιοποιήσουν τα vouchers τους.

Όπως είναι γνωστό, η διάρκεια του προγράμματος “Τουρισμός για όλους” μέσω τουριστικών γραφείων, ορίζεται από την επομένη της δημοσίευσης των οριστικών πινάκων δικαιούχων έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2020.

Όμως, εν μέσω του γενικευμένου, πανελλήνιου lockdown που επιβάλλει περιορισμούς στις μετακινήσεις και της σοβαρής υγειονομικής κρίσης που προκαλεί μεγάλη αβεβαιότητα, κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει την εξέλιξη της πανδημίας αλλά και τα υγειονομικά μέτρα που θα λαμβάνει η Πολιτεία για τη συγκράτησή της.

Επιπλέον, η οριστική λίστα των παρόχων-τουριστικών γραφείων δημοσιεύτηκε την προηγούμενη εβδομάδα, επομένως τα χρονικά περιθώρια είναι πολύ περιορισμένα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ