ΔΕΙΤΕ το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΟΞ και τις ψήφους που έλαβαν | Δυναμική επανεκλογή της Ντίνας Σβύνου

2
1428
To ξενοδοχείο, σε συνθήκες μηδενικής ρευστότητας, είναι πάνω από μια μαύρη τρύπα που απειλεί να το καταπιεί. Με 6.027 ξενοδοχεία που άνοιξαν μέσα σε πρωτοφανείς συνθήκες και 4.000 που δεν τα κατάφεραν, το διακύβευμα δεν αφορά απλά ένα κλάδο, είναι εθνικό.
Το ελληνικό ξενοδοχείο πρέπει να ζήσει και να μην το πάρει ο άνεμος. Γιατί δεν υπάρχει ελληνική οικονομία χωρίς ελληνικό τουρισμό και δεν υπάρχει ελληνικός τουρισμός χωρίς ελληνικό ξενοδοχείο. Τώρα είναι η ώρα των πράξεων του κράτους και της κυβέρνησης.
Δεν επαιτούμε ούτε για χάρες, ούτε για δανεικά κι αγύριστα. Απαιτούμε τον σεβασμό του κλάδου γιατί τον δικαιούμαστε, έχοντας αποδείξει επανειλημμένα την προσφορά μας στην οικονομία και την κοινωνία». Οι ξενοδόχοι δεν επαιτούν, απαιτούν δήλωσε νωρίτερα ο Γρηγόρης Τάσιος. Δείτε την δήλωσή του:

– Πηγή: money-tourism.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγχαρητήρια στην κυρία Κωνσταντίνα Σβύνου. Μας τιμάει με την παρουσία της και την ανιδιοτελή προσφορά της στα τουριστικά δρώμενα της Ελλάδας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.