Μέχρι τα τέλη του έτους η ολοκλήρωση των αεροδρομίων της Κω, της Θεσσαλονίκης και της Σαντορίνης

0
1129
MYTILINI AIRPORT, INTRAKAT, 25-26OCT2019

Μέχρι τα τέλη του έτους εκτιμάται η ολοκλήρωση των αεροδρομίων της Θεσσαλονίκης, της Κω και της Σαντορίνης, όπως ανέφερε στο Thessaloniki Helexpo Forum, ο διευθύνων σύμβουλος της Fraport Greece, Αλεξάντερ Τσινέλ.

«Μέχρι σήμερα έχουν παραδοθεί 11 από τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια και μέχρι τα τέλη του έτους θα παραδοθούν τα υπόλοιπα», δήλωσε ο δ.σ. της Fraport Greece, τονίζοντας ότι ο εκσυγχρονισμός των περιφερειακών αεροδρομίων οδήγησε σε σημαντική βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών τους.

«Οι αλλαγές είναι πλέον εμφανείς, δεσμευτήκαμε να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας και το κάναμε, είμαστε μια εταιρεία που έχει ενσωματωθεί με τις τοπικές κοινωνίες», σχολίασε ο κ. Τσινέλ.

Σχετικά με τις αρνητικές επιδράσεις του Covid – 19 στην αεροπορική κίνηση, υπογράμμισε ότι υπήρξε περίοδος που η κίνηση άγγιξε το μηδέν και ότι, μέχρι σήμερα, η εταιρεία έχει ανακτήσει σχεδόν το 27% της κίνησης, με 6,5 εκατ. επιβάτες.

«Για το 2021 υπάρχει αβεβαιότητα, αλλά θα μάθουμε να ζούμε με τον ιό και να ταξιδεύουμε με ασφάλεια, τηρώντας τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα και πρωτόκολλα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Β. Βεγ. 

Πηγή: metaforespress.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ