Η LMEY απέκτησε τα ξενοδοχεία Casa Cook της Thomas Cook|Δύο ξενοδοχεία της Κω στην ιδιοκτησία της

0
846

Η LMEY εξαγόρασε τα ξενοδοχεία Casa Cook, τα οποία αποτελούσαν σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της χρεωκοπημένης Thomas Cook.

Αρχική > ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ > Η LMEY απέκτησε τα ξενοδοχεία Casa Cook της Thomas Cook|Δύο ξενοδοχεία της Κω στην ιδιοκτησία της
casa cook

Τα Casa Cook Ibiza και  Casa Cook Kos  είναι 2 από τα 8 ξενοδοχεία που ανήκουν στην εταιρία Westford Capital, η οποία ανήκε από κοινού στις  Thomas Cook και LMEY. Πλέον η LMEY κατέχει το 100% της Westford Capital, η οποία δημιουργήθηκε το 2018 με στόχο την απόκτηση και ανάπτυξη ξενοδοχείων στις μεσογειακές αγορές και δεν απέδιδαν όσο αναμενόταν. Επιπλέον, η Westford κατέχει 3 ξενοδοχεία της αλυσίδας Sunwing, 1  της SunClub και 2 της Aldiana, ενώ αναμένεται να ανοίξει και ένα νέο στην Κω το 2021. Μετά την χρεοκοπία της Thomas Cook το 2019, τα ξενοδοχεία στην Ίμπιζα και την Κω μετονομάστηκαν σε “OKU”, το οποίο αποτελεί ένα νέο brand που επικεντρώνεται στα 5αστερα ξενοδοχεία πολυτελείας.

Ο Γενικός Διευθυντής της Westfort Capital, Piers Bradley, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την αύξηση της συμμετοχής της LMEY  στο 100%, την οποία και θεωρεί σημαντικό συνεργάτη.

Ο ιδρυτής της LMEY, Hans Kortlevers, επισημαίνει πως η πλήρης ιδιοκτησία της Westfort Capital αποτελεί μία ευκαιρία για επέκταση της εταιρίας σε μία υγιή πλατφόρμα με μία πεπειραμένη ομάδα διαχείρισης και ένα υψηλής ποιότητας χαρτοφυλάκιο.

money-tourism.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.