ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Αρχές Μαΐου θυμίζει ο φετινός Ιούλιος στην παλιά πόλη Κω | Πρόταση ΚΤΕΛ και δήμος να πυκνώσουν τα δρομολόγιά τους έως αργά τη νύχτα για να βγει ο κόσμος από τα ξενοδοχεία

3
5011

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ
Χαρίκλεια Χριστοφή

Αρχές Μαΐου θυμίζει ο φετινός Ιούλιος και στην άλλοτε σφύζουσα από κόσμο και ζωή παλιά πόλη της Κω. Οι καταστηματάρχες που παρέμειναν ανοιχτοί δήλωσαν ότι είναι στοιχειώδης σεβασμός στους επισκέπτες που ήρθαν στο νησί να βρουν ανοιχτά όλα τα καταστήματα, ενώ απασχολούν όλο το προσωπικό που είχαν και τις προηγούμενες χρονιές θεωρώντας τους όλους συνεργάτες τους.

Αυτό που προτείνουν είναι τόσο τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ, όσο και του Δήμου να πυκνώσουν τα δρομολόγιά τους προς τα χωριά και τις τουριστικές περιοχές και να έχουν δρομολόγια έως αργά τη νύχτα όπως τις προηγούμενες χρονιές ώστε να έχουν κίνητρο οι επισκέπτες μας να βγουν από τα ξενοδοχεία τους και να ζωντανέψει η πόλη.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο κόσμος βγαίνει από τα ξενοδοχεία βλέπει ότι δεν τηρούνται τα βασικά μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης της μετάδοσης του κορονοϊού και κλείνεται στα ξενοδοχεία που τηρούνται όλα τα μέτρα. Επίσης είναι ακριβά έξω. Βγαίνουν μόνο για βόλτα και καλά κάνουν.

    • Να προσθέσω ότι ούτε οι ξενοδόχοι θέλουν τους πελάτες τους να βγαίνουν. Σε περίπτωση κρούσματος αυτοί θα πληρώσουν την νύφη άσχετα αν ο τουρίστας κόλλησε τον ιό σε εστιατόριο, καφετέρια, μαγαζί της πόλης.

  2. Ρίχτε λίγο νερό στο κρασί σασ κ ρίχτε τησ τιμές κ για να βγει ο κόσμος απ’τα ξενοδοχεία θέλει κ αλλά πράγματα μια ταβέρνα με ζωντανή μουσική νυχτερινή διασκέδαση κ αλλά όχι με κάτι βλάκες που δεν θέλουν παράταση μουσικής γιατί κοιμούνται τα κοπρόσκυλα εκεί που εσφειζε από ζωή η πολη τώρα πάμε με τησ πουλεσ για υπνος μην μασ ξυπνήσουν στο Πυλί που θα παει θα έρθουν ξανά εκλογές ξερωκεφαλη

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ