Neptune Hotels: Το υγειονομικό πρωτόκολλο που θα ακολουθήσουμε

1
766

Εν όψει της έναρξης της σεζόν που ξεκινάει από αύριο 1η Ιουλίου με το Neptune Hotels Resort, Convention Centre & Spa να ανοίγει τις πόρτες του, θα θέλαμε να εκμεταλλευτούμε αυτήν την ευκαιρία για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τις ενέργειες που κάνουμε, ώστε να προστατεύσουμε τους επισκέπτες και το προσωπικό μας και να ελαχιστοποιήσουμε την πιθανότητα έκθεσης στον COVID- 19.

 

Στο πλαίσιο αυτό, σας αποστέλλω το υγειονομικό πρωτόκολλο που θα ακολουθήσουμε, σύμφωνα με τις οδηγίες των υγειονομικών αρχών και της κυβέρνησης.

 

Στο Neptune Hotels oι βασικές μας αξίες, όπως η ευθύνη, η φροντίδα και το πάθος αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη σημασία. Η ευημερία των επισκεπτών, αλλά και της ομάδας μας αποτελεί την κύρια προτεραιότητά μας, ώστε να μπορεί ο κάθε επισκέπτης να αισθάνεται ασφαλής από την άφιξη ως την αναχώρηση και καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμονής του.

[pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2020/06/Health_Protocol_gr.pdf»]

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Που να ακολουθήσει ο Έλληνας το κακό γερμανό επιχειρηματία που πληρώνει στην ώρα του και δε χάνεις ούτε μισό ένσημο. Ο Έλληνας έμαθε να τρώει το χέρι που τον ταΐζει λες και δεν υπάρχει αύριο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ