Πτήση κορονοϊού! Βίντεο σοκ από γεμάτο επιβάτες αεροπλάνο της Ryanair

2
779

Κάποιοι δεν βάζουν μυαλό παρά τα εκατομμύρια κρούσματα και τους εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς από κορονοϊό σε όλο τον κόσμο. Όπως θα δείτε στο βίντεο που ανέβασε το Euronews σε πτήση της Ryanair το περασμένο Σάββατο οι επιβάτες είναι ο ένας πάνω στον άλλον.

Το βίντεο τραβήχτηκε από επιβάτη της πτήσης από το Λονδίνο στην Λισαβόνα και δεν υπήρχε καν η απόσταση των δυο μέτρων στο γεμάτο αεροπλάνο. Οι περισσότεροι επιβάτες φορούσαν μάσκες και γάντια αλλά οι αποστάσεις είχαν πάει περίπατο. Σαν να μην υπάρχει πανδημία κορονοϊού. Ακόμα και ένα μωρό ήταν μέσα σε αυτή την πτήση. Και η ευθύνη δεν είναι μόνο της εταιρείας αλλά και εκείνων που δέχτηκαν να ταξιδέψουν κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: newsit.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτά είναι τα μέτρα που ανακοίνωσαν σήμερα. Μάσκες για όλους χωρίς κενές θέσεις. Αν έπρεπε ο ένας να έχει απόσταση 2 μέτρων από τον άλλον ούτε 30 άτομα δεν βάζεις στο αεροπλάνο.

    • Ε τότε να μην ανησυχεί ο κόσμος οτι θα κολλήσει αν χρειαστεί να ταξιδέψει. Τι λες βρε! Για το συμφέρον της καθε αεροπορικής βάζουν τις ανθρωπινες ζωές σε 2η μοίρα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ