Απίστευτο σκηνικό σε αεροδρόμιο: Τον ανάγκασαν να αλλάξει μπλούζα για να μπορέσει να ταξιδέψει

0
755

Σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση βρέθηκε η οικογένεια του 10χρονου Stevie Lucas από τη Νέα Ζηλανδία, όταν στο αεροδρόμιο του Γιοχάνεσμπουργκ τους ενημέρωσαν ότι ο μικρός δεν μπορούσε να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο εξαιτίας… της στάμπας που είχε το μπλουζάκι του.

Ο μικρός Stevie, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του, είχε πάει στη Νότια Αφρική προκειμένου να επισκεφθεί τους παππούδες του.

Οι γονείς του 10χρονου, Steve και Marga, υποστηρίζουν ότι οι υπεύθυνοι ασφαλείας του αεροδρομίου τους ενημέρωσαν ότι ο Stevie δε μπορούσε να ταξιδέψει φορώντας το συγκεκριμένο μπλουζάκι, καθώς υπήρχε κίνδυνος η στάμπα που αυτό έφερε να προκαλέσει… ανησυχία στους συνεπιβάτες του.

Δείτε στην gallery τη στάμπα που είχε το μπλουζάκι του 10χρονου:

523.jpg
01
Σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση βρέθηκε η οικογένεια του 10χρονου Stevie Lucas από τη Νέα Ζηλανδία, όταν στο αεροδρόμιο του Γιοχάνεσμπουργκ τους ενημέρωσαν ότι ο μικρός δεν μπορούσε να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο εξαιτίας… της στάμπας που είχε το μπλουζάκι του. pixabay
Οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου υποστήριξαν ότι διατηρούν το δικαίωμα επέμβασης σε περιστατικά που κρίνουν ότι θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο τους ταξιδιώτες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης να τους δημιουργήσαν αίσθημα ανησυχίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ