Πρωτότυπη, εντυπωσιακή και υψηλού επιπέδου η Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΑΝΚΟ στην Κω | Βραβεύθηκαν οι αριστεύσαντες όλων των τμημάτων και παλαιοί σπουδαστές

0
3167

Πρωτότυπη, εντυπωσιακή και υψηλού επιπέδου η Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Τουριστικής Σχολής ANKO στις εγκαταστάσεις της στην Κω

Σε ζεστή και εορταστική ατμόσφαιρα οι σπουδαστές των τμημάτων μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, με την καθοδήγηση των καθηγητών τους, παρουσίασαν μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων, γλυκών και αλμυρών και παράλληλα οι σπουδαστές των τμημάτων Hotel Management επιμελήθηκαν το service και τα cocktail της γιορτής.

Στις ομιλίες τους ο Γενικός Διευθυντής της ANKO κ. Χρήστος Έψιμος ο Γενικός Διευθυντής της ANKO κ. Χρήστος Έψιμος και ο Διευθυντής της ANKO Κω κ. Ηλίας Έψιμος, αναφέρθηκαν στο υψηλό επίπεδο σπουδών αλλά και στο κοινωνικό πρόσωπο της ANKO.

Εκ μέρους του Σβουρένειου ΚΔΑΠ ΜΕΑ Κω ο Διευθυντής, κ. Κώστας Χατζηδαυίδ ευχαρίστησε θερμά της ANKO για την ουσιαστική στήριξή της με την εκπαίδευση παιδιών με αναπηρία στον τομέα μαγειρικής-ζαχαροπλαστικής.

Χαιρετισμό απηύθυναν ακόμη η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Σέβη Βλάχου και ο Εντεταλμένος Δημοτικός σύμβουλος Τουρισμού κ. Βασίλης Μανιάς και ο εκπρόσωπος της εταιρείας ΝΗΣΟΓΚΑΖ κ. Νικόλαος Λοϊζος, με την οποία συνεργάζεται η ΑΝΚΟ. Παρόντες ήταν επίσης η Αντιδήμαρχος κ. Γεωργία Κασσιώτη, η Αντιπρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ κ. Σταματία Κανταρζή, ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Ευάγγελος Πιπέρης, επαγγελματίες, συνεργάτες της ΑΝΚΟ και πολλοί γονείς και συγγενείς των σπουδαστών.

Στην ίδια εκδήλωση βραβεύθηκαν οι αριστεύσαντες σπουδαστές από κάθε ειδικότητα καθώς και δύο παλαιοί σπουδαστές της σχολής.

Στην συνέχεια όλοι οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν μοναδικές νοστιμιές από πλούσια μπουφέ που ετοίμασαν τα τμήματα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής της σχολής.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ