Στην έκθεση του Λονδίνου, ο όμιλος Koullias (ΦΩΤΟ)

0
957

 

Στην έκθεση του Λονδίνου WTM (World Travel Market) με δικό του περίπτερο και ισχυρή παρουσία συμμετέχει ο όμιλος Κουλλιάς με σκοπό να λάβει τα πρώτα δείγματα πωλήσεων για τη σαιζόν 2020, να προβάλλει την Κω και τα ξενοδοχεία του.

Στην έκθεση συμμετέχουν η γενική διευθύντρια κα Ελένη Μπάση, ο διευθυντής πωλήσεων κ. Γιώργος Κωνσταντίνου, η κα Σοφία Κουλλιά καθώς και στελέχη του ομίλου. Στο πλαίσιο της έκθεσης συναντήσεις με tour operator συνεργάτες από διάφορες χώρες καθώς και συζήτηση με τον υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη για τις εκτιμήσεις της αγγλικής αγοράς στο κλίμα ανησυχίας μετά τις τελευταίες εξελίξεις του Thomas Cook, το Brexit και τις ανακατατάξεις, είχε η διοίκηση η οποία δηλώνει: «βλέπουμε με συγκρατημένη αισιοδοξία τη σαιζόν, ευελπιστούμε ότι θα είναι καλή με βάση τα στοιχεία που παρουσιάζει η δυναμική των προ-κρατήσεων».

Ο όμιλος Κουλλιάς με 6 ξενοδοχεία, απευθύνεται σε όλες τις αγορές με προτάσεις διακοπών που καλύπτουν τις ανάγκες να γνωρίσει ο επισκέπτης βαθύτερα τον προορισμό, την κουλτούρα, τη διατροφή, τα προϊόντα, τις φυσικές ομορφιές, την ιστορία του. Αυθεντικές εμπειρίες, δραστηριότητες, σχέσεις που αναπτύσσονται με το προσωπικό στα ξενοδοχεία του, φέρνουν την Κω πιο κοντά στο φιλοξενούμενο.

Στην WTM, στο περίπτερο Koullias Hotels, οι επισκέπτες έλαβαν πληροφορίες για τα ξενοδοχεία, αναμνηστικά και newsletter με θέμα τον Ιπποκράτη, πατέρα της Ιατρικής με σκοπό να επικοινωνήσουν και να διαδώσουν τις αξίες του, πιο σύγχρονες από ποτέ στη σημερινή εποχή. Στο πλαίσιο αυτού του στόχου, ο όμιλος Κουλλιάς ανέλαβε χορηγία στο συνέδριο ογκολογίας 25-26/10/19 και προσέφερε το catering που βασίστηκε στο Ελληνικό πρωινό της Κω, πρόγραμμα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος με προϊόντα και γεύσεις της Κω για να γνωρίσουν γιατροί από όλη την επικράτεια το γαστρονομικό πλούτο του νησιού. Προσέφερε δε ως επιβράβευση αριστείας στους πρωτεύσαντες από τις 7 Ιατρικές Σχολές της Χώρας, διακοπές στα ξενοδοχεία του για να γνωρίσουν το νησί στο οποίο καθιερώθηκε από τον Ιπποκράτη η ιατρική ως επιστήμη.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ