Ρεκόρ απευθείας πτήσης από την Qantas: 19 ώρες από Νέα Υόρκη στο Σίδνεϊ

0
123

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της εταιρείας, η απευθείας σύνδεση Νέας Υόρκης και Σίδνεϊ θα τεθεί σε εφαρμογή τους πρώτους μήνες του 2022

Νέο ρεκόρ απευθείας εμπορικής πτήσης πέτυχε η Qantas, συνδέοντας τη Νέα Υόρκη με το Σίδνεϊ. Η πτήση είχε διάρκεια 19 ωρών και είναι η μεγαλύτερη που έχει γίνει ποτέ αό εμπορικό-επιβατικό σκάφος.

Η εταιρεία σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να προτείνει στην αγορά υο συγκεκριμένο δρομολόγιο. Στο δοκιμαστικό που έγινε, το αεροσκάφος και το πλήρωμα κλήθηκαν να λειτουργήσουν σε πραγματικές συνθήκες, ώστε να διαπιστωθεί αν αντέχουν.

Στην ιστορική πτήση συμμετείχαν 50 επιβάτες και το πλήρωμα. Άπαντες ήταν συνδεδεμένοι με ειδικές συσκευές, προκειμένου να καταγραφούν οι αντιδράσεις τους καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Qantas, η απευθείας σύνδεση Νέας Υόρκης και Σίδνεϊ θα τεθεί σε εφαρμογή τους πρώτους μήνες του 2022.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.