ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Εντυπωσίασε για άλλη μια χρονιά η εκδήλωση στο ΕΠΑΛ Κω για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

0
1570

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Για τρίτη συνεχή χρονιά με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού το ΕΠΑΛ  Κω, διοργάνωσε με επιτυχία σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Κω,  μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση για τον τουρισμό, στο αμφιθέατρο του σχολείου.

Αρχικά προβλήθηκε βίντεο για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού 2019 κι έγινε το καλωσόρισμα από τον Διευθυντή του ΕΠΑΛ Κω Φίλιππο Παπανικολάου, ο οποίος αναφέρθηκε στην σημαντική αναβάθμιση και τις πολλαπλές δυνατότητες που εξασφαλίζει πλέον το ΕΠΑΛ τόσο για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, όσο και στην αγορά εργασίας.

Aκολούθησαν οι χαιρετισμοί: από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ, τον Εντεταλμένο σύμβουλο Τουρισμού Βασίλη Μανιά, εκ μέρους του Δήμου της Κω, τον εκπρόσωπο της παράταξης Όραμα και Δράση Κ. Κουγιουμτζόγλου, τον Διευθυντή του Δημόσιου ΙΕΚ Κω Σπύρο Μπαλαλή, την Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Κω Ντίνα Σβύνου και την Αντιπρόεδρο Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου (Γραμματέα Αγροτικών φορέων της ΝΔ), τον Πρόεδρο των Διευθυντών Ξενοδοχείων Ν. Σαμαρά,

Στην συνέχεια ακολούθησαν οι πολύ ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις από τα παιδιά και τους υπεύθυνους καθηγητές/τριες.

Στην έξοδο περίμενε όλους τους συμμετέχοντες ένας εντυπωσιακός μπουφές  με τοπικές νοστιμιές και γλυκίσματα.

Ακολούθησε μια πολύ όμορφη μουσικοχορευτική εκδήλωση, με το δυναμικό χορευτικό του Γιάννη Πετούση σε Κρητικούς χορούς.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ