Όμιλος Μήτση: Νέο ξενοδοχείο στη Μύκονο, νέες συνεργασίες στην Αγγλία

0
2424

Στο νησί της Μυκόνου, στην πανέμορφη παραλία της Ελιάς, θα ανεγερθεί το νέο πεντάστερο ξενοδοχείο του Ομίλου Μήτση, ο οποίος συνεχίζει την αναπτυξιακή του πορεία, μετά το θάνατο του ιδρυτή του Κώστα Μήτση, υπό την ηγεσία του Σταύρου Μήτση.

Ο όμιλος έχει στην ιδιοκτησία του ένα προνομιακό οικόπεδο 150 στρεμμάτων, για το οποίο βρίσκεται σε διαδικασία η έκδοση όρων δόμησης, προκειμένου να ξεκινήσει ο σχεδιασμός, με ορίζοντα κατασκευής και λειτουργίας στην επόμενη πενταετία. Παράλληλα, ήδη έχουν ξεκινήσει εργασίες ανακαινίσεων για την επόμενη τουριστική περίοδο του 2017, με ιδιαίτερη έμφαση στα ξενοδοχεία Rodos Village και Rinela Beach στο Ηράκλειο.

Νέες συνεργασίες

Για την επόμενη σαιζόν του 2017 ο όμιλος Μήτση έχει προχωρήσει σε σημαντικές νέες συνεργασίες κυρίως στην αγγλική αγορά ( On the Beach, Take it Sunny, κ.λπ.) με νέους δυναμικούς tour operators, αναπληρώνοντας την αποκλειστική συνεργασία με τον Thomas Cook, η οποία λήγει στα τέλη του 2016 και δεν ανανεώθηκε. Βεβαίως η συνεργασία με τον μεγάλο tour operator θα συνεχιστεί, αλλά όχι στην βάση της αποκλειστικότητας.

Όπως τονίζει σε δήλωσή του στο money-tourism.gr ο Σταύρος Μήτσης, «Η περίοδος του 2017 έχει ξεκινήσει με ευοίωνες προοπτικές για τον όμιλο Μήτση. Ενισχύουμε όλες τις υπάρχουσες συνεργασίες, ενώ έχουμε υπογράψει μια σειρά συμφωνιών με αρκετούς ταξιδιωτικούς οργανισμούς, κυρίως από την αγγλική και την γαλλική αγορά.»

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ