Γιάννης Χαλίκος για δήθεν «Τούρκικο ενδιαφέρον» για το «Pserimos Villas»: Δεν πουλιέται ούτε με όλα τα λεφτά του κόσμου… Ανήκει στην Ψέριμο

2
1096
ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ «ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ» ΓΙΑ ΤΟ PSERIMOS VILLAS ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΛΙΚΟΥ
Μετά τη δημοσιότητα  που πήρε στην Τουρκία από τον τούρκικο τύπο  το δήθεν ενδεχόμενο αγοραπωλησίας του Pserimos Villas ιδιοκτησίας του ομογενή Καλυμνιακής καταγωγής επιχειρηματία Γιάννη Χαλίκου από τον Τούρκο Υπουργό Τουρισμού και ανέδειξε και ο τηλεοπτικός σταθμός Star χτες το βράδυ στο κεντρικό του δελτίο στις 8, το kalymnos-news.gr επικοινώνησε με τον ίδιο το Γιάννη Χαλίκο στην Αυστραλία πριν 1 ώρα.
Αυτολεξεί ο Γιάννης Χαλίκος μας ανέφερε :
«Αρκετές φορές έχω δεχτεί οικονομικές προσφορές και μάλιστα αρκετά υψηλές, απο διάφορους για το Pserimos Villas στην Ψέριμο που είναι ιδιοκτησίας μου, που δεν γνωρίζω και δεν μπήκα και ουδέποτε στην διαδικασία να μάθω ποιοι είναι αυτοί οι κατα καιρούς ενδιαφερόμενοι, ειδικά απο την στιγμή που ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΩ και ούτε με ενδιαφέρει μελλοντικά ενδεχόμενη πώληση τουεν λόγω τουριστικού συγκροτήματος. Το Pserimos Villas ανήκει  στην Ψέριμο και δεν ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ και ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να πουληθεί».
Tελειώνοντας την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον Γιάννη Χαλίκο μας ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Οι συναισθηματικοί δεσμοί εμένα προσωπικά και της οικογένειας μου με το νησί της Ψερίμου είναι άρρηκτοι και κάποια πράγματα σε αυτή τη ζωή, δεν αγοράζονται αλλά ούτε πουλιούνται ακόμα και για όλα τα λεφτά του κόσμου».
Ακολουθεί το σχετικό βίντεο από το κεντρικό δελτίο του Star χτές 5 Δεκ2018 όπου γίνεται αναφορά στη «δήθεν» αγοραπωλησία του Pserimos Villas από τους Τούρκους

Πηγή: kalymnos-news.gr/

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ