ΗΛΙΑΣ ΣΙΦΑΚΗΣ: Θετικά τα μηνύματα από την τουριστική έκθεση στο Ντύσελντορφ. Η Κως ανοίγεται σε εναλλακτικές μορφές τουρισμού

6
390

ΗΛΙΑΣ ΣΙΦΑΚΗΣ : “Θετικά τα μηνύματα από την τουριστική έκθεση στο Ντύσελντορφ. Η Κως ανοίγεται σε εναλλακτικές μορφές τουρισμού.”

Θετικά είναι τα μηνύματα για τον τουρισμό του νησιού από τη συμμετοχή της Κω στη διεθνή τουριστική έκθεση του Ντύσελντορφ που ειδικεύεται στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού.

Είναι η δεύτερη χρονιά που συμμετέχει ο Δήμος Κω σε αυτή την έκθεση, έχοντας, ως στρατηγική επιλογή, την ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού.

Ήδη όπως είναι γνωστό ο Δήμος Κω ετοιμάζει μεγάλης κλίμακας παρεμβάσεις για την ανάδειξη των μονοπατιών για να αναδειχθεί ο περιπατητικός τουρισμός.

Στα νέα έντυπα, που θα είναι και σε ηλεκτρονική μορφή, για την τουριστική προβολή του νησιού, θα υπάρχει και ειδική ενότητα για τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού.

Η Κως του ποδηλάτου και των μονοπατιών προβλήθηκε στην έκθεση του Ντύσελντορφ, με τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Σιφάκη να έχει διαδοχικές συναντήσεις με εκπροσώπους γερμανικών ΜΜΕ, που έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για το νησί μας.

Σε δήλωση του, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Σιφάκης, αναφέρει:

Η συμμετοχή μας στη διεθνή έκθεση του Ντύσελντορφ σηματοδοτεί την προσπάθεια μας να εμπλουτίσουμε το τουριστικό μας προϊόν.

Η ανάδειξη των μονοπατιών και συγκεκριμένων περιπατητικών διαδρομών, ανοίγει νέες προοπτικές για την ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού στο νησί.

Η προσπάθεια μας δεν σταματά ποτέ, για να είμαστε ανταγωνιστικοί πρέπει διαρκώς να προσθέτουμε νέα στοιχεία στο τουριστικό προϊόν της Κω.

Με τη βοήθεια και τη συνεργασία φορέων και επιχειρηματιών, η Κως δίνει και αναδεικνύει τον καλύτερο εαυτό της.”

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

ΒΙΝΤΕΟ από Δημοτική Τηλεόραση Κω

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλά βρε συνονόματε μου πού ήσουν εσύ τόσο καιρό?χάθηκες??? Απαντησε μας για την ryanair για τα κρουαζιεροπλοια και την καταντια της τουριστικής εικόνας της πόλης μας?
    120 χιλιάδες ευρώ μας κοστίζεις χωρίς τα ταξιδάκια σου.

  2. αυτη η τσίκλα με τους εναλλακτικές μορφές τουρισμού πρέπει να σταματήσει.10 χρόνια ακούω τα ίδια και τα ίδια. Ούτε τις υποδομές έχουμε, ούτε την διάθεση έχετε (όχι μονο εσείς αλλά γενικά η κάθε δημαρχία των τελευταίων ετών). Και καλά κάνετε βέβαια. Το να βάλεις 10 γερμανούς σε ένα χωράφι και να τους το «πουλήσεις» είναι ένα project που απλα δεν «τό ΄χετε». Προτιμότερο να τους προσφέρετε ασφαλείς δρόμους σε πρώτη φάση. Κάτι που έπρεπε να γίνει 20 χρόνια τώρα.

    Πάλι καλά που ξεκολλήσαμε απο τα περί ιατρικής σχολής. Αλήθεια γάζες πηρανε στο χειρουργειο του Memorial μας?

    Το μόνο εναλλακτικό που πρέπει να ασχολειθείτε είναι η ενέργεια. Νερό & ρεύμα.

  3. Ειναι σιγουρο πλεον οτι δεν γνωριζετε καν, τι σημαινει θετικο μηνυμα για τον τουρισμο.. Ειναι πολυ μακρια απο αυτο που εχετε στο μυαλο σας…

  4. ΒΡΕ ΗΛΙΑ ΤΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΗΡΕΣ; ΕΔΩ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΗΓΕ 30% ΠΙΣΩ. ΠΟΙΟΣ ΣΟΥΔΟΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ; ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΛΥΜΜΑΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝ. ΓΙΑΥΤΟ ΑΠΟ 1800 ΠΗΓΕΣ ΣΤΟΥΣ 700 ΨΗΦΟΥΣ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ