ΕΝ. ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ Κω: Εκφράζουμε την βαθιά μας θλίψη για την ξαφνική απώλεια του Δημήτρη Μοναστηριώτη-Βιτωλιάνου

4
4809

 

Εκφράζουμε την βαθιά μας θλίψη  για την ξαφνική απώλεια του Δημήτρη Μοναστηριώτη-Βιτωλιάνου και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του. .Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι.  

Οι εργαζόμενοι στον τουρισμό είναι οι πιο σημαντικοί συνεργάτες μας. Είναι εκείνοι που φροντίζουν για την βέλτιστη παροχή υπηρεσιών, με τη δική τους ποιότητα εργασίας λαμβάνουμε την αντίστοιχη ανταπόκριση από τους επισκέπτες μας.

Οι εργαζόμενοι στον τουρισμό είναι η οικογένεια μας. Η απώλεια ενός ανθρώπου που εργάστηκε και προσέφερε από οποιαδήποτε θέση συνιστά απώλεια για όλους.

 

Με εκτίμηση,

 

Η Πρόεδρος                                                                                                   Η Γεν.Γραμματέας
Κωνσταντίνα Σβύνου                                                                           Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εκεί πρέπει να φτάνουμε για να σκέφτεστε το προσωπικό σας .Στη δουλειά τον ξεζουμιζεται και του λέτε αιτήσεις υπάρχουν πολλές. Έχετε και καβατζα το χοτ σποτ

  2. Σοφία ορθή..Τω καιρώ εκείνω εισήλθεν εις την γαλέραν Ιούδας Ο επωνομαζομενος Ισκαριώτης, φέροντας τριάντα αργύρια ως επιδότησιν διά την επισκευήν Ξύλινου ιστίου,ίνα χρησιμοποιηθή και ως Σταυρός μαρτυρίου… τετέλεσται.(Ήχος πλάγιος Β.)

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.