Πούλησε τις διακοπές που ακύρωσες και κέρδισε χρήματα

0
101

Αν αναγκαστείτε να ακυρώσετε τις διακοπές σας λόγω κάποιας κατάστασης έκτακτης ανάγκης, αντί να χάσετε όλα σας τα χρήματα, μπορείτε πλέον να τα πουλήσετε σε κάποιον άλλο που μπορεί μέσω της πλατφόρμας Travel Transfer.

Πρόκειται για μια διαδικτυακή διαδικασία αγοραπωλησίας μεταξύ ανθρώπων που επιθυμούν να πουλήσουν τη διαμονή τους σε ένα ξενοδοχείο, τα αεροπορικά τους εισιτήρια ή οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα που έχουν “κλείσει”, στη συνέχεια αναγκάστηκαν να ακυρώσουν και ψάχνουν για ενδιαφερόμενους.

Αρχικά, οι πωλητές περιλαμβάνουν την αρχική τιμή και μπορούν να προσφέρουν μια “ειδική” προσφέρουν μια ειδική προσφορά για να δελεάσουν τον επίδοξο αγοραστή.

Στη συνέχεια πρέπει να αιτιολογήσουν γιατί δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν τις διακοπές και μέσω αληθινών φωτογραφιών το σύστημα θα επαληθεύσει τη γνησιότητα της κράτησης.

Αφού βρεθεί αγοραστής, η αλλαγή στοιχείων στα εισιτήρια ή το ξενοδοχείο επιβαρύνει τον πωλητή.

Έτσι, σε περίπτωση που σας δεσμεύουν ανεπιθύμητες διακοπές, τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να πάρετε κάποια χρήματα πίσω πουλώντας τες σε κάποιον άλλο που θα μπορούσε να περάσει εξίσου ωραία.

Πηγή: tourismtoday.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ