Το εντυπωσιακά ανακαινισμένο Blue Lagoon City (Oscar hotel) άνοιξε τις πόρτες του στους πρώτους φιλοξενούμενους!

4
6660

Έπειτα από 7 μήνες ριζικής ανακαίνισης άνοιξε σήμερα τις πόρτες τους στους πρώτους επισκέπτες το ιστορικό Oscar hotel της οικογένειας Χατζησάββα και από σήμερα  Blue Lagoon City, όπως μας ενημερώνει ο καλός φίλος, Θάνος Χατζησάββας.

Καλορίζικο και καλές δουλειές!!!

 

Ο Thanos Chatzisavvas βρίσκεται στην τοποθεσία Oscar Hotel Kos.

Μεγάλη μέρα για την οικογένεια μας σήμερα! Το Blue Lagoon City (Oscar hotel ) ανοίγει τις πόρτες του στους πρώτους φιλοξενούμενους! Κάποιος θα είναι πολύ χαρούμενος σήμερα εκεί ψηλά! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την οικογένεια Ζαχαρία αφενός για την εξαιρετική συνεργασία και αφετέρου γιατι είναι καταπληκτικοι άνθρωποι! Παρέδωσαν μέσα σε 7 μήνες ένα αρχιτεκτονικο στολίδι απαράμιλλης αισθητικής και υψηλής τεχνολογίας! ΕΎΧΟΜΑΙ καλές δουλειές με πολλές πολλές διακρίσεις και επιτυχίες! 😍 #bluelagooncityhotel #bluelagoongroup #opening
#oscarhotel #kosisland

Φωτογραφία του Thanos Chatzisavvas.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλησπέρα μια ερωτηση θελω να κανω μονο.Γιατι κοπηκαν 2 εσοχες στο πεζοδρομιο μπροστα στο ξενοδοχειο?Και δεν μιλαω για νομιμοτητα κτλ,καμια σχεση.Απλα αν έφτιαχναν μια μεγαλυτερη εσοχη τα τουριστικα λεοφωρεια δεν θα εκοβαν την κυκλοφορια του δρομου.Σε ευχαριστω.

    • Πολύ σωστός. Αλλά φίλε μου αν δεν παρκάριζαν αριστερά και δεξιά, πριν και πάνω στο φανάρι οι διάφοροι «καφενόβιοι», θα μπορούσες να περάσεις με το ποδήλατο. Ρίξε μια ματιά.

  2. Μου αρεσει πως τους απλους θνητούς τους πετσοκόβεται με προστιμα και εδώ κανετε τα στραβα ματια σε ολες τις παραβασεις.Η επιτροπή ποιοτητας και οι τεχνικες υπηρεσίες που είναι?

  3. Στις τριτοκοσμικές χώρες δεν υπάρχουν πεζοδρόμια, εδω κάποια στιγμή αποκτήσαμε και εμεις. Τώρα σιγα-σιγά επανερχόμαστε στην προηγούμενη μας τριτοκοσμική κατάσταση καταργώντας τα σταδιακά και για διάφορους λόγους τα πεζοδρόμια θεωρώντας ότι είναι πολυτέλεια το να περπατάει κανείς σε αυτή την πόλη…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ