TUIfly: Πτήσεις προς Κω, Κρήτη και Ρόδο από Αμβούργο το 2017

2
651

Η TUIfly επιστρέφει στο αεροδρόμιο του Αμβούργου το καλοκαίρι του 2017 μετά την απόσυρση από το αεροδρόμιο αυτό το καλοκαίρι.

Ο αερομεταφορέας, όπως αναφέρει το tornosnews.gr θα εκτελεί πτήσεις με Β737-800 προς μεσογειακούς προορισμούς, περιλαμβανομένων της Κρήτης, της Κω και της Ρόδου στην Ελλάδα, καθώς και σε προορισμούς στην Ισπανία (Μαγιόρκα και Μενόρκα, Κανάρια Νησιά και ηπειρωτική Ισπανία).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Ρ.Τ.Ερντογάν απειλεί και πάλι με ακύρωση της συμφωνίας που έχει συνάψει για το Προσφυγικό με την Ευρωπαϊκή Ένωση, λέγοντας πως αν ανοίξουν τα σύνορα της Τουρκίας, η Ευρώπη (δηλαδή η Ελλάδα γιατί η Ευρώπη έχει κλείσει τα σύνορά της με την Ελλάδα) «δεν θα ξέρει τι να κάνει με 3 εκατ. πρόσφυγες, που θα εισέλθουν στο έδαφός της».
    Απλά θα επέλθει τέτοια πληθυσμιακή αλλοίωση της χώρας που θα την στείλει πίσω στο 1800 από άποψη εθνολογικής/θρησκευτικής αναλογίας: 40% μουσουλμάνοι (ήδη υπάρχουν 1 εκατομ. μουσουλμάνοι στην Ελλάδα από τα παλαιότερα μεταναστευτικά κύματα και τους μουσουλμάνους της Θράκης) και 60% χριστιανοί. Μην ξεχνάμε ότι πόλεις όπως η Τρίπολη, η πρωτεύουσα της Αρκαδίας σε πληθυσμό 80.000 είχαν 40.000 Τούρκους (οι 35.000 εκκαθαρίστηκαν μετά την άλωσή της το 1821).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ