Ποια ελληνικά ξενοδοχεία αναζήτησαν για κράτηση οι Γερμανοί το τελευταίο 15νθήμερο

0
89

Τα δημοφιλέστερα ελληνικά ξενοδοχεία στη Γερμανία κατά το τελευταίο 15νθήμερο (27 Νοεμβρίου-10 Δεκεμβρίου 2017) παρουσιάζει το fvw Hotelometer, βάσει στοιχείων αναζήτησης την περίοδο αυτή στη γερμανική ταξιδιωτική πλατφόρμα TravelTainment (και προφανώς αφορούν αναζητήσεις για κρατήσεις το 2018).

Τα στοιχεία δείχνουν ότι δημοφιλέστερο ελληνικό ξενοδοχείο ήταν το τετράστερο Lyttos Beach και ακολούθησαν το Mitsis Rinela Beach και το Apollonia Beach Resort.

Δείτε αναλυτικά την κατάταξη σύμφωνα με το είδος του ξενοδοχείου….

 

** Το FVW Hotelometer διαμορφώνεται κάθε 15θήμερο από το Fvw, τον μεγαλύτερο εκδοτικό οργανισμό της Γερμανίας στον τουρισμό, με βάση τις ερωτήσεις για κρατήσεις των πελατών και όχι με πραγματικές κρατήσεις, σύμφωνα με τα στοιχεία του συστήματος κρατήσεων TravelTainment, που χρησιμοποιείται από Γερμανούς ταξιδιωτικούς πράκτορες και online μηχανές κρατήσεων. Τα δεδομένα, που παρέχονται, χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες (συνολικά: οικογένειες, ζευγάρια, μοναχικοί και αστέρια).

Το FVW Hotelometer παρακολουθεί τα δημοφιλή ξενοδοχεία σε 10 ευρωπαϊκές χώρες, που προτιμούν οι Γερμανοί τουρίστες. Η μέση τιμή ανά άτομο αντιπροσωπεύει το μέσο όρο όλων των αναζητήσεων για κράτηση, ανεξάρτητα από τον αριθμό των ατόμων για κάθε κράτηση και τη διάρκεια της διαμονής τους.

tornosnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.