Η. Καματερός: κατ’ εξαίρεση στο ΕΠΑΛ Κω ολιγομελή τμήματα

6
136

 

Η. Καματερός: κατ’ εξαίρεση στο ΕΠΑΛ Κω ολιγομελή τμήματα

Μετά από συντονισμένες ενέργειες των τριών βουλευτών Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ το ΕΠΑΛ Κω περιελήφθη στα σχολεία για τα οποία δόθηκε, κατ΄ εξαίρεση για το σχολικό έτος 2016-2017, έγκριση λειτουργίας ολιγομελών τμημάτων, με απόφαση του Υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη.

Συγκεκριμένα θα λειτουργήσουν στη Β΄ τάξη τα τμήματα:

  1. Πληροφορικής, και
  2. Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού.

Η απόφαση υπουργού, που δημοσιεύτηκε σήμερα, έλαβε υπόψην τη δυσκολία μετακίνησης των μαθητών για συνέχιση φοίτησής τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. κατοπιν ενεργειων μου..ρε κακομοιρη ..οι νησιωτικες πολιτικες σε μαραναν.. φτου σου ρε…

  2. ΚΑΜΑΤΕΡΕ αν κανεις βαση της RYANAIR ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΙΣΟΒΙΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

    στην ΚΩ.οπως η ροδος,τα χανια,και τωρα το απριλιο 2016 η κερκυρα.αν μπορεις μαζι με το υπουργειο τουρισμου να κανετε την κω ΒΑΣΗ ΤΗΣ RYANAIR και ολοι θα σε ευγνωμονουμε για το καλο που θα κανεις στο νησι.επισης φτιαξε τον μολο για κρουαζιεροπλοια μεγαλωνοντας την προβλητα κατα 180 μετρα προς την πολεμικη σκαλα να εχουμε τουρισμο χειμωνα καλοκαιρι.τοσα εκατομυρια ευρω δινεται στους προσφυγες.κανε κατι για το νησι.βαλε κω αθηνα με 20 ευρω αεροπορικως με astra ,ellinair,easy jet,ryanair κλπ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΛΕΡΟ ΚΑΛΥΜΝΟ ΧΙΟ ΣΑΜΟ ΜΥΤΗΛΗΝΗ.ΕΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΥΛΟ.ΒΑΛΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΟΛΑΝΔΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΡΩΣΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΣΥΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΚΩ.

  3. Ανίκανε πολιτικάντη αν δεν μεσολαβούσαν οι άλλοι δυο βουλευτές Δωδεκανησου του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα γινόταν τίποτα

  4. Δηλαδή κάνετε χάρη στους μαθητές και τις μαθήτριες του νησιού που θέλουν να σπουδάσουν συγκεκριμένες ειδικότητες; ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤ΄ΕΞΑΙΡΕΣΗ ; Την υποχρέωσή σας την κάνετε χάρη; ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ.

  5. Συριζαία επιμελήτρια για την μουσική στα λεωφορεία του ΟΑΣΑ με μισθό 1.300 ευρώ!

    Οι μετρητές περιστεριών στην Μόσχα ήταν ο τρόπος με τον οποίο το σταλινικό καθεστώς επεχείρησε να εμφανίσει μία δήθεν αντιμετωπίση της ανεργίας, πίσω στην περίοδο του Μεσοπολέμου. Οι απόγονοι του Στάλιν και του Μάο στις μέρες μας αποδεικνύονται πολύ πιο ευρηματικοί, έχοντας – βέβαια –να συμβουλεύονται τα έργα και τις ημέρες των αρχιλαμογιών της ΝΔ και του Πασόκ. Όπως διαβάζουμε, λοιπόν, μέλος του Σύριζα Πεντέλης προσλήφθηκε στον ΟΑΣΑ με την αρμοδιότητα να ετοιμάζει το… μουσικό πρόγραμμα για τα λεωφορεία και τα τρόλεϋ, με την προφανή υποσημείωση ότι τα λεωφορεία και τα τρόλευ δεν διαθέτουν τα απαραίτητα ηχοσυστήματα. Η συγκεκριμένη «δουλειά» αμοίβεται με 1.300 ευρώ ΤΟΝ ΜΗΝΑ!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ