ΑΠΑΝΤΗΣΗ Δήμου Κω: Για όλες τις οφειλές από το ΔΗΦΟΔΩ θα τηρηθεί πλήρως η νομιμότητα – Η εποχή του “Δεν Πληρώνω” τελείωσε

12
860

ΔΗΜΟΣ ΚΩ: Για όλες τις οφειλές από το ΔΗΦΟΔΩ θα τηρηθεί πλήρως η νομιμότητα.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Κω εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Η οικονομική υπηρεσία του Δήμου Κω προέβη στη διαδικασία κατασχέσεων εις χείρας τρίτων για χρέη που αφορούν σε οφειλές από τέλη παρεπιδημούντων και άλλες αιτίες.

Στο συνολικό ποσό είχαν συμπεριληφθεί και οφειλές από το ΔΗΦΟΔΩ, για το λόγο ότι μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε δημοσιευθεί στο ΦΕΚ ο σχετικός νόμος. Αυτή είναι η ενδεδειγμένη διαδικασία που προβλέπεται από τον κώδικα αφού σε διαφορετική περίπτωση θα είχαν πρόβλημα οι υπάλληλοι της οικονομικής υπηρεσίας.

Είναι σαφές ότι μετά τη δημοσίευση του νέου νόμου που ψηφίστηκε πρόσφατα,για τις οφειλές από το ΔΗΦΟΔΩ θα ακολουθηθεί η προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία. Έχουν μάλιστα ειδοποιηθεί όλοι ότι από το συνολικό ποσό των οφειλών θα αφαιρεθεί το ποσό που αντιστοιχεί στο ΔΗΦΟΔΩ όπου αυτό προβλέπεται.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι διαγράφονται οι υπόλοιπες οφειλές. Άλλωστε η συντριπτική πλειοψηφία των οφειλών δεν προέρχεται από το ΔΗΦΟΔΩ.

Οι υπάλληλοι της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Κω, τηρούν τη νομιμότητα.

Η εποχή του Δεν Πληρώνω τελείωσε. Η εποχή που κάποιοι δεν πλήρωναν τις οφειλές τους στο Δήμο και έστελναν το λογαριασμό να πληρωθεί από τους υπόλοιπους δημότες, ανήκει στο παρελθόν.

Ο Δήμος Κω έχει πλέον μια σχέση ειλικρίνειας και αξιοπιστίας με τους δημότες και τους επιχειρηματίες, την οποία όσο και αν προσπαθούν κάποιοι εμπαθείς δεν πρόκειται να την διαταράξουν.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΥΡΙΤΣΗ, ονόματα και νούμερα, δικαιούνται οι πολίτες να ξέρουν ποιοι ΕΚΛΕΒΑΝ τον Δήμο και ποιοι τους κάλυπταν.

    ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ και χαριστικές πράξεις Δημάρχων που χάριζαν δημοτικά τέλη ή χρεώνοντας ελάχιστα την εκλογική τους πελατεία έναντι ψήφων κατάφερναν για δεκαετίες να κάθονται στην ΚΑΡΕΚΛΑ του Δημάρχου. Φυσικά την αύξηση των οικονομικών αναγκών του Δήμου την πλήρωναν τα κορόιδα για να γεμίζουν τις τσέπες τους όλα αυτά τα Λ@ΜΟΓΙΑ…

  2. 209 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα για στέγαση προσφύγων-μεταναστών σε διαμερίσματα!!!!!ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!!

    Το πρόγραμμα ESTIA για την υποστήριξη των προσφύγων στην Ελλάδα μέσω της στέγασής τους σε διαμερίσματα και της παροχής προπληρωμένων καρτών, που χρηματοδοτεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παρουσίασαν οι Ευρωπαίοι Επίτροποι κύριος Χρήστος Στυλιανίδης, Δημήτριος Αβραμόπουλος και ο Υπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννης Μουζάλας.Μέσω αυτού του μηχανισμού, παροχής ειδικά ανθρωπιστικής βοήθειας, ανταποκριθήκαμε και συνεχίζουμε να ανταποκρινόμαστε στις πολυάριθμες ανάγκες με τα μέσα που μας παρέχονται. Έχουν διατεθεί μέχρι τώρα 400 εκατομμύρια» δήλωσε ο Επίτροπος Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης Κρίσεων, Χρήστος Στυλιανίδης.euronews.com.ΞΥΠΝΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΦΑΝΦΑΡΑ ΑΕΡΟΛΟΓΕ.ΤΡΕΞΕ ΣΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ!!!!!

  3. Η ΕΕ θα διαθέσει 46 εκατ. ευρώ στην Ιταλία για να μειώσει τη ροή μεταναστών από τη Λιβύη.ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΗΝ ΚΩ?

    Η Ευρωπαϊκή Ένωση αποφάσισε σήμερα να διατεθούν 46 εκατομμύρια ευρώ στην Ιταλία προκειμένου η Ρώμη να συμβάλλει στην προστασία των βόρειων και των νότιων συνόρων της Λιβύης, στο πλαίσιο των προσπαθειών των Βρυξελλών για να ανασχεθεί το συνεχιζόμενο κύμα αφίξεων μεταναστών μέσω της Μεσογείου.http://www.militaire.gr/%CE%B7-%CE%B5%CE%B5-%CE%B8%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9-46-%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CF%84-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B9%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CE%B1/

  4. To 2015 εισβολή μεταναστών
    Το 2016 ρεκόρ πτώσης του τουρισμού λόγω της κακής διαχείρισης του μεταναστευτικού από τον Κυρίτση
    Το 2017 ο μεγαλύτερος σεισμός στη σύγχρονη ιστορία της Κω
    Τι άλλο μας περιμένει με τον δήμαρχο της γκαντεμιάς?

  5. ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ Ε ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ
    ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ