Ηχηρή παραίτηση Τέλη από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου

11
82

Την παραίτησή του από μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, υπέβαλε -σύμφωνα με πληροφορίες- στον Πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου Κω, Νίκο Μυλωνά, ο επικ. της «Κως Αγάπη μας» Α. Παυλίδης.

Οι λόγοι που παραθέτει έχουν να κάνουν με το συνολικό τρόπο λειτουργίας της επιτροπής.

Μάλιστα στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο είχε αναπτύξει τις ενστάσεις του ως προς την μη έγκαιρη ενημέρωση των μελών, επί θεμάτων που επρόκειτο να κληθούν να λάβουν αποφάσεις (υπενθυμίζεται ότι το θέμα για την αύξηση τελών, αναβλήθηκε έπειτα από σχετικό αίτημα της υπηρεσίας).

 

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τέλη τώρα κατάλαβες πόσο αχάριστος και άφιλος είναι ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ. Στα γονίδια του η κακία, η εκδίκηση και η αχαριστία.

    Σε όλους φέρεται με τον χειρότερο τρόπο, τους κοροϊδεύει σαν μαϊμούδες, υπερόπτης και εγωιστής απέναντι σε ανθρώπους που τον έκαναν δήμαρχο, αλλά θα την πληρώσει την νύφη πάλι χειρότερα από την προηγούμενη.

  2. Φτάνει πια Τέλη, σκέψου την υστεροφημία σου, από Δήμαρχος κλητήρας!!!

    Κοντεύεις τα ογδόντα, ασχολήσου μόνο με το Ιπποκράτειο Ίδρυμα με πάθος… Να κάθεσαι σε μερικούς στο δημοτικό συμβούλιο που ονομάζουν φανόχτες τους μετανάστες…

  3. τΩΡΑ !!!!!!!!!!!!ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΝ ΦΟΡΤΩΣΕΣ ΣΤΟ ΣΦΕΡΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ……ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ 67% του κωακου λαου.

  4. Για τη ουσια του θεματος να Μας απαντησει η κα Ευτερπη. Τα υπολοιπα ειναι αλλα κιαλλα

  5. ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ 67% Ο ΠΑΥΛΙΔΗΣ….. ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΕΙΝΑΙ…… ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΩΟΙ…

  6. ο κυριτσης ετοιμαζει αυξηση φωτια στα δημοτικα τελη και νεους φορους

    στα νοικοκυρια και στις επιχειρησεις.

  7. οποιος δεν σας ξερει δεν καταλαβαίνει….η λειτουργία της επιτροπής τον πείραξε, ή οτι λόγο των νομικών εκρεμοτήτων δεν μπορεί να συμμετέχει σε οργανα οικονομικής διαχείρησης οπου ελέγχονται τα μέλη τους για πολλά και κυρίως για το πόθεν έσχες?

  8. ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΝΑΙ;;; ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ. ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. Ε ΧΟΥΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΤΟ.

  9. ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΓΙΑΣΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑ ΓΡΗΓΟΡΑ,ΣΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΕΤΕΡΟΦΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΜΥΓΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΜΕΛΙ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ