Συνάντηση Δημάρχου με επικεφαλής (ΒΙΝΤΕΟ): Η Κως είναι φτιαγμένη από σκληρό μέταλλο – Κανονικά θα γίνει η Γιορτή Τοπικών Προϊόντων: Η Κως επέστρεψε…

6
1446

ΘΕΜΑ : “Η Κως είναι φτιαγμένη από πολύ σκληρό μέταλλο. Συνάντηση του Δημάρχου με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων.”

Συνάντηση με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, συγκάλεσε ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης.

Πάγια πρακτική που καθιέρωσε η Νέα Δημοτική Αρχή είναι η σύγκληση των επικεφαλής των παρατάξεων και η ενημέρωσή τους για κρίσιμα και κορυφαία ζητήματα.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων για την κατάσταση στο νησί, την κινητοποίηση και τις δράσεις των υπηρεσιών του Δήμου αλλά και για τους χειρισμούς και το σχεδιασμό της δημοτικής αρχής προκειμένου να μην δημιουργηθούν προβλήματα στον τουρισμό.

Κοινή πεποίθηση όλων ήταν ότι η δομή πολιτικής προστασίας αλλά και οι υπηρεσίες του Δήμου κινήθηκαν με ετοιμότητα και αποτελεσματικότητα ενώ τέθηκε ως άμεση προτεραιότητα η αποκατάσταση των λιμενικών υποδομών στο λιμάνι αλλά και η εμπέδωση της εικόνας ότι η Κως επέστρεψε στους κανονικούς ρυθμούς ζωής.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Κυρίτσης “η Κως είναι φτιαγμένη από πολύ σκληρό μέταλλο. Άντεξε τη δοκιμασία και θα βγει πιο δυνατή. Έχουμε αποδείξει ότι ξέρουμε να επιστρέφουμε, ξέρουμε να ξεπερνάμε δυσκολίες και προβλήματα.”

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

BINTEO από Δημοτική Τηλεόραση

ΘΕΜΑ : “Η Γιορτή Γαστρονομίας και Τοπικών Προϊόντων είναι αφιερωμένη στους επισκέπτες της Κω – Συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη στις 11 π.μ του Δημάρχου κ. Γιώργου Κυρίτση.”

Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει την Τετάρτη το πρωί ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης με την ευκαιρία της διοργάνωσης της 3ης Γιορτής Γαστρονομίας και Τοπικών Αγροτικών Προϊόντων που θα διοργανωθεί στη Μαρίνα της Κω το Σάββατο 29 Ιουλίου στις 9 μ.μ.

Ο στόχος που θέτει η δημοτική αρχή είναι η Γιορτή αυτή να αποτελέσει την επιβεβαίωση ότι η Κως επέστρεψε στους κανονικούς της ρυθμούς.

Για αυτό και η Γιορτή θα είναι αφιερωμένη στους επισκέπτες του νησιού, που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις γεύσεις της τοπικής γαστρονομίας αλλά και να γνωρίσουν τα τοπικά αγροτικά προϊόντα.

Σταθερή επιδίωξη των διοργανωτών είναι η φετινή γιορτή να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ μαζικότητας και συμμετοχής. Για το σκοπό αυτό εξελίσσεται οργανωμένη καμπάνια στα ξενοδοχεία του νησιού ενώ τα λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας, για τη συγκεκριμένη ημέρα, θα αναλάβουν να μεταφέρουν δωρεάν τους τουρίστες και τους πολίτες στο κέντρο της πόλης.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Α ρε κυριτση δε θα αλλαξεις ποτε. βρε ψευτη. βρε η ρουφα ο παυλιδης ο ζερβος και η μακρη σου ζητησαν τη συναντηση βρε…….. ημουνα μπροστα στο τηλεφωνημα,,,,,,,,,,

  2. Είμαστε 41 ώρες χωρίς νερό στα σπίτια μας (Αγ. Μαρίνα και άλλες περιοχες από ότι έμαθα) και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν νοιάζεται για αυτο;;;; Ένα άρθρο πάνω σε αυτό δε θα δουμε;;; Μια τοποθέτηση κάποιου αρμόδιου;;;; Στη ΔΕΥΑΚ δεν απαντά κανείς.

    • Εχει απόλυτο δίκιο θα είμαστε σχεδόν 48 ώρες χωρίς ύδρευση , αυτό είναι απαράδεχτο. Αυτή είναι η ετοιμότητα αντιμεώπισης κρίσεων απο σεισμούς ? Ολη η πόλη δεν έχει νερό ούτε για να μαγειρέψουμε κύριε Κυρίτση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ