Δήμος Κω: Ξεκίνησε ένα σημαντικό αντιπλημμυρικής προστασίας έργο στην Καρδάμαινα (Pics)

8
3049

 

ΘΕΜΑ : Ξεκίνησε ένα σημαντικό έργο στην Καρδάμαινα.’’

Η Κως προχωρά μπροστά με έργα.

Ένα σημαντικό έργο αντιπλημμυρικής προστασίας και ανάπλασης ξεκίνησε στην Καρδάμαινα.

Πρόκειται για το έργο «Διευθέτηση χειμάρρων στην Δ.Κ. Καρδάμαινας (κοιτόστρωση στις περιοχές Τσουκαλαριάς και Βαλινάκη)» με προϋπολογισμό 120.000 ευρώ.

 Το έργο αφορά στην κοιτόστρωση τμημάτων των ρεμάτων «Άγρελλος», από την είσοδο της Καρδάμαινας προς την εκβολή του στο ξεν. Βαλινάκη και της «Τσουκαλαριάς».

Το έργο βρίσκεται σε εξέλιξη και ήδη διαστρώθηκε τμήμα της κοίτης του ρέματος «΄Αγρελλος»,προς την είσοδο της Καρδάμαινας.

Το έργο προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί στις αρχές του χρόνου.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

IMG_6910dieuthetisi-xeimarrou-karda.rotated

8 ΣΧΟΛΙΑ

    • Σιγά τα λάχανα ΚΥΡΙΤΣΗ, έριξες λίγο μπετόν στον πατώ του χάντακα που υπάρχει από την εποχή Βολανάκη και το ονομάζεις σντιπλημμυρικό έργο...

      Έργα μηδέν στην Καρδάμαινα, πασαλίματα αρκετά για να ξεγελάς τα ζώα.

  1. στην ΚΩ.οπως η ροδος,τα χανια,και τωρα το απριλιο 2016 η κερκυρα.αν μπορεις μαζι με το υπουργειο τουρισμου να κανετε την κω ΒΑΣΗ ΤΗΣ RYANAIR και ολοι θα σε ευγνωμονουμε για το καλο που θα κανεις στο νησι.επισης φτιαξε τον μολο για κρουαζιεροπλοια μεγαλωνοντας την προβλητα κατα 180 μετρα προς την πολεμικη σκαλα να εχουμε τουρισμο χειμωνα καλοκαιρι.τοσα εκατομυρια ευρω δινεται στους προσφυγες.κανε κατι για το νησι.βαλε κω αθηνα με 20 ευρω αεροπορικως με astra ,ellinair,easy jet,ryanair κλπ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΛΕΡΟ ΚΑΛΥΜΝΟ ΧΙΟ ΣΑΜΟ ΜΥΤΗΛΗΝΗ.ΕΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΥΛΟ.ΒΑΛΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΟΛΑΝΔΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΡΩΣΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΣΥΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΚΩ.

  2. 4 χιλιόμετρα ρέμα και θα ρίξουν τσιμέντα σε ένα σημείο 150 μέτρων,όσο φαίνεται στο χωριό.Μπράβο στους Καρδαμιωτες…..

  3. ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΑΝΤΗΚΑ ΕΡΓΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΣΑΡΛΗΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΜΠΡΑΒΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ