ΔΗΜΟΣ ΚΩ : Η ΚΥΑ για την παραχώρηση των παραλιών καταργεί την αυτοδιοίκηση και την μετατρέπει σε ετεροδιοίκηση

34
1649

ΔΗΜΟΣ ΚΩ : “Το περιεχόμενο της ΚΥΑ για την παραχώρηση των παραλιών καταργεί την αυτοδιοίκηση και την μετατρέπει σε ετεροδιοίκηση”

Έντονη αντίδραση του Δήμου Κω, σε επίπεδο ΚΕΔΕ αλλά και προς την κυβέρνηση για το περιεχόμενο της Κοινής Υπουργικής απόφασης για την παραχώρηση των παραλιών.
Ο Δήμαρχος Κω κ. Κυρίτσης επισημαίνει ότι το περιεχόμενο της ΚΥΑ για την παραχώρηση των παραλιών καταργεί την αυτοδιοίκηση και την μετατρέπει σε ετεροδιοίκηση.
Το προηγούμενο διάστημα ο Δήμαρχος Κω κ. Κυρίτσης έθεσε μια σειρά ζητημάτων στο Πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Πατούλη ενώ κατέθεσε και αναλυτικό υπόμνημα στους Υπουργούς Οικονομικών, Εσωτερικών και Περιβάλλοντος.
Ο Δήμος Κω αναδεικνύει το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί σε Τιγκάκι και Μαρμάρι με την απαγόρευση τοποθέτησης και ανάπτυξης ομπρελο-καθισμάτων από την ΚΥΑ που χρησιμοποιεί ως νομιμοποιητικό επιχείρημα την προστασία της περιοχής της Αλυκής.
Ο Δήμος Κω ζητά την ανάκληση της συγκεκριμένης διάταξης για το Τιγκάκι και το Μαρμάρι, που δεν έχουν καμία σχέση με την παρόχθια περιοχή της Αλυκής.
Παράλληλα ο Δήμος Κω θεωρεί ότι το αντάλλαγμα για την χρήση των παραλιών είναι δυσβάσταχτο για τους επιχειρηματίες από τη στιγμή μάλιστα που το Αυτοτελές Γραφείο Δημόσιας Περιουσίας Δωδεκανήσου (Περιφερειακή Διεύθυνση Δημόσιας Περιουσίας Αιγαίου) επιβάλλει στο Δήμο Κω να παραμείνουν οι τιμές στα ίδια επίπεδα σε σχέση με πέρσι αποστέλλοντας σχετικό έγγραφο πριν μάλιστα ληφθεί η σχετική απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου.
Ο Δήμος Κω θεωρεί επίσης η αρχική εφάπαξ καταβολή του ποσού για την παραχώρηση των παραλιών, που προβλέπεται από την ΚΥΑ, οδηγεί σε οικονομική ασφυξία τους επιχειρηματίες, αφού στην αρχή της τουριστικής περιόδου καλούνται ουσιαστικά να προκαταβάλουν ολόκληρο το τίμημα.
Όπως τονίζει ο Δήμαρχος Κω κ. Κυρίτσης “Στοιχειώδης σεβασμός στη διοικητική και οικονομική αυτοτέλεια των Δήμων επιβάλλει να έχουν οι ίδιοι οι Δήμοι το δικαίωμα να καθορίζουν τον αριθμό των δόσεων προκειμένου να εισπράξουν τα χρήματα που αναλογούν στο δικό τους μερίδιο από το μίσθωμα αλλά και να διευκολυνθούν οι επιχειρηματίες.”
Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

34 ΣΧΟΛΙΑ

  • σε ποιους κολητους δινετε.Ο πλατυς ποταμος χωραει ακομα πολους.

  • Ε,ΩΡΑ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΑΡΓΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΕΥΤΗΧΩΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΑΝ Ο ΣΕΠΕ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ

  • ΜΕ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΕΝΤΑΤΙΚΑ Ο ΧΡΥΣΟΚΕΝΤΗΤΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ… Α ΡΕ ΒΡΕΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ…

  • Αυτά δήλωνε ο «ΨΗΛΟΣ ΨΕΥΤΗΣ», ο Κάπτεν Ηλίας Καματερός ο ΜΝΗΜΟΝΙΟφόρος με δελτίο τύπου στις 2/6/17, άλλο ένα ΨΕΜΑ…

   2 Ιούν 2017 Καματερός : Λύθηκαν τα προβλήματα με τις παραλίες (ΖΟΕ Αλυκής, δόσεις, πρόστιμα)
   Με τροποποίηση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης λύθηκαν τα προβλήματα που είχαν προκύψει για την παραχώρηση των παραλιών. Συγκεκριμένα :
   1. Μπορούν να παραχωρηθούν τμήματα της παραλίας στο Τιγκάκι σύμφωνα με τους περιορισμούς που βάζει μόνο το ΦΕΚ 1024/1997 της ΖΟΕ Αλυκής, όπως επιβεβαιώθηκε τελικά σε συνομιλία του βουλευτή Ηλία Καματερού με τον αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελλο.
   2. Ρυθμίζεται σε δόσεις το αντάλλαγμα προς τους Δήμους.
   3. Καταργείται η παράγραφος για τα πρόστιμα.
   Γραφείο Τύπου

 1. κονομάνε φράγκα τα λαμόγια της «πρώτης φοράς αριστερά» (σύμφωνα με σχετικά πρόσφατη δήλωση υψηλόβαθμου αξιωματούχου της Κομισιόν το 80% της ευρωπαϊκής χρηματοδότησης καταλήγει στις τσέπες των επιτήδειων, δήθεν «αλληλέγγυων»…) και κάνουν αβέρτα διορισμούς άνεργων συντρόφων!Έτσι, επιπλέον 1.882 συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ θα διοριστούν στα hotspots και η σχετική προκήρυξη θα εκδοθεί από το υπουργείο Εργασίας το επόμενο διάστημα και στην συνέχεια να δημοσιοποιηθεί από τον ΟΑΕΔ, με τον Οργανισμό να είναι υπεύθυνος για την υλοποίηση των διορισμών.Οι θέσεις που θα προκηρυχθούν θα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων ειδικότητες διοικητικού και οικονομικού προσωπικού, ψυχολόγων, κοινωνικών λειτουργών, νοσηλευτών, δασκάλων, νηπιαγωγών, βρεφονηπιοκόμων, ηλεκτρολόγων υδραυλικών, βοηθητικού προσωπικού καθαριότητας, βοηθητικού φυλακτικού προσωπικού, οικοδόμων, οδηγών και γενικών καθηκόντων.Διοριστείτε σύντροφοι, διοριστείτε!

 2. Χθες κ.Δήμαρχε ήρθαν τα πρόστιμα στους επαγγελματίες που είναι παράνομοι ξαφνικά,ενώ έχουν ...

  …μισθώσει τμήμα παραλίας απ την Δεκαετία του ’80.Ποιος να το περίμενε ότι θα επέβαλαν πρόστιμα 2500 ευρώ,και θα έπαιρναν την περιουσία,το σπίτι και την δουλειά οι …Αριστεροί. Καταγγέλλω την συμπεριφορά των Υπαλλήλων της Κτηματικής που μου λένε προκλητικά ότι κατέχω Δημόσιο Χώρο..αλλά οι χαρτογιακάδες του Δημοσίου ,που κρατάνε μια θέση εφόρου ζωής σαν ευνοημένοι απ της υπόλοιπη Κοινωνία…τσίπα!!!Πολλοί από εκεί πιστεύουν ότι όλοι είναι επιχειρηματίες σαν το Namous της Μυκόνου με εξωπραγματικά έσοδα,ενώ είναι πενηντάρηδες μεροκαματιάρηδες..Που είναι η Νέα Δημοκρατία να στηρίξει αυτούς τους Βιοπαλαιστές?

 3. χαχαχαχα ο κυριτσης εριξε φορους στις επιχειρησεις και τα νοικοκυρια και τωρα

  χυνει κορκοδειλια δακρυα!!!!!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!μεγαλοσ ψευταρας ΠΙΝΟΚΙΟ!!!

  • Ούτε επί Χούντας τέτοια λογοκρισία για να μην γίνει ο συσχετισμός του «κακού πρωθυπουργού» με τον γνωστό σε όλους κακό ως πρωθυπουργό.

   Η επόμενη κίνηση είναι να αφαιρεθεί από τα λεξικά η λέξη «ψεύτης» και «απατεώνας».

  • ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ. ΕΚΑΨΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΓΙΑ ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΥΨΗΛΟ. ΑΥΤΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΔΗΘΕΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

 4. ΕΝΤΕΧΝΑ ΑΥΤΌ ΤΟ ΚΌΜΜΑ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟ-ΕΜΦΥΛΙΟΦΥΛΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

  ΕΧΕΙ ΣΠΕΙΡΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΗ ,ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ,ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΟΒΟΣΚΕΙ ΕΝΑ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ,ΑΝΟΙΞΕ ΒΕΝΤΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΦΘΑΝΑΝ ΤΑ 200.000 ΛΟΥΚΕΤΑ ΑΠ ΤΟ 2009 ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΧΡΕΗ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ 10 ΔΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ,ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ Η ΦΟΡΟ-ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΡΉΜΑΞΕ ΟΛΟΥΣ.ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΕΜΕΙΝΑΝ.κ.ΚΥΡΙΤΣΗ ΠΕΡΑ ΑΠ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ,ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ?ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ,ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΣΑΝ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΙ!!!!

 5. και όσοι κοροϊδεύουν τους εμποράκους αυτούς,να θυμούνται ότι θα έρθει και η σειρά τους….το πρόγραμμα δεν βγαίνει,κλείνοντας φουκαράδες βιοπαλαιστές,κλείνεις την κοινωνία…είναι ντροπή.Κύριε Μυλωνά πάρτε μια θέση.Η Νησιωτικότητα που είπαν απ τη Νίσυρο που είναι?Υπάρχουν άτομα που πραγματικά χαίρονται με το κακό του άλλου,είναι τα αποτελέσματα της σποράς της διχόνοιας.Θέλουν τον διπλανό να διαπομπεύεται,να υποφέρει,θέλουν το κακό του συμπολίτη τους..με τρόπο βρώμικο έχουν ταυτίσει τον μικρό ιδιώτη με την χρεωκοπία της χώρας,τα ίδια και με κάθε θέμα,ακόμα και με τα ναρκωτικά..δεν αρέσει σε κάποιους ένας άνθρωπος ,τον λένε στο Καφενείο έμπορο και ας μην έχει καπνίσει,ενώ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ !!!!!

 6. κάποιος πρέπει να πληρώσει τις υπερωρίες του αγωνιστή της αριστεράς Καρανίκα και των άλλων παλικαριών του "στρατηγικού σχεδιασμού".

  Το κρατος δεν εχει ηθικη. Τα αρπαζει απο οποιον βρει.
  Συνεπεις-ξεσυνεπεις … οι τροϊκανοι περιμενουν εσοδα.
  Οταν η εισπραξιμοτητα φτασει στο πανι-με-πανι … τοτε πτωχευση (και επισημα).
  Αλλα μεχρι τοτε … ΟΤΙ συλλεχθει.

 7. κάποιος πρέπει να πληρώσει τις υπερωρίες του αγωνιστή της αριστεράς Καρανίκα και των άλλων παλικαριών του "στρατηγικού σχεδιασμού".

  http://info-war.gr/thessaloniki-nychterines-eformisis-se-spitia-daskalon-pou-diamartyrontan-gia-plistiriasmous/

  Νυχτερινή επιδρομή στα σπίτια αγωνιστών κατά των πλειστηριασμών.Πάλι καλά δηλαδή που έχουμε αριστερή κυβέρνηση, αν κυβερνούσε η δεξιά μπορεί και να τους εκτελούσαν επί τόπου.
  Το ίδιο θέλουν να κάνουν και σε φουκαράδες που τους επιβεβαιώνουν πρόστιμα ,για να τους πάρουν μέσω ηλεκτρονικών πλειστηριασμών τις περιουσίες.Ας διαβάσουν τα κονδυλοφόρα τάγματα σωφρονισμού,που ρίχνουν χολή σε συμπατριώτες τους.

 8. 153… Αυτό το 153 θα το βλέπουμε μέχρι την τελευταία ημέρα που υποχρεωτικά πάμε για εκλογές. Και αυτό είναι ότι χειρότερο για μια Χώρα. Έχουν καταλάβει ότι είναι κατώτεροι των περιστάσεων, και άρα γνωρίζουν ότι θα φάνε μαύρο!. Έτσι αυτό που τους απομένει είναι το γάντζωμα με οποιοδήποτε πλέον κόστος! Όσα δηλαδή περισσότερα μηνιαία 6000ρα, όσο περισσότερους δικούς μας να βολέψουμε, τόσο το καλύτερο!

 9. Αυτοί με την ασχετοσύνη τους αλλά κυρίως με τον εγωισμό τους, θα μας βάλουν τελικά σε μεγάλες περιπέτειες. Η Παγκόσμια Ιστορία (και η Ελληνική μην ξεχνιόμαστε- εμφύλιος ) είναι γεμάτη παρόμοιες καταστάσεις. Οι αριστερές ιδεολογίες ή τέλος πάντων τύπου , μόνο μετά από μεγάλη καταστροφή εγκαταλείπουν την εξουσία.
  Μας περιμένει αρκετόhttp://www.tilegrafima.gr/tags/tag/efka/ς κατήφορος ακόμη (βλέπε ΕΦΚΑ κλπ κλπ).

 10. ..κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη….ανάπτυξη Νησιωτική…ρε το νησί πάτωσε,δεν κυκλοφορεί άνθρωπος έξω,Παρασκευή 9/6 χθες και αυτοί διώχνουν τους επαγγελματίες ,βαφτίζοντας τους καταληψίες …τα κοράκια με κόκκινα ρούχα…αλλά θα αναρτήσω σύντομα συνομιλία με τους Βολεμένους της Κτηματικής Ρόδου,αυτούς που έχουν καταλάβει μια θέση,πληρωμένη από όλους εμάς και δεν την χάνουν με τίποτα,αλλά αντιμετωπίζουν τους υπόλοιπους σαν …πλούσιους φοροφυγάδες.

 11. ..ότι στα ΄80ς στην Βιομηχανική Ζώνη της Ζουρούδη, υπήρχε το Οινοποιείο,τα Σφαγεία( Μattatoyo) ,η ΑΒΙΚΩ,οι αποθήκες της),στο Τιγκάκι,Κέφαλο,κανένας .Βρομούσε μούστο παντού,…ρυάκια με αίματα σφαγείων έτρεχαν την άμμο μέχρι τη Θάλασσα,σχηματίζοντας κόκκινες λίμνες,ουρλιαχτά Ζώων που περίμεναν να σφαχτούν,μύγες,ποντίκια μέρα μεσημέρι,φλούδι και τομάτες,καλαμιές,τενεκάκια τοματοπολτού,αγκίστρια,εγκατάλειψη και βρομιά παντού.Τότε κάποιοι συμπολίτες μας έκαναν αίτηση και νοίκιασαν έναν χώρο,καθάριζαν την άμμο καθημερινά και με σκληρή δουλειά μέσα στον ήλιο,και πραγματικά πολλές ζημιές στα εργαλεία τους απ τους νυχτερινούς επισκέπτες,ξαφνικά πετιούνται στο δρόμο,με τεράστια πρόστιμα που επέβαλαν κάποιοι παράφρονες,που έγιναν κυνηγοί…’φορολογικών εγκληματιών’..θα βάλω πλακάτ που θα ευχαριστεί το ΣΥΡΙΖΑ ,για τον διωγμό μου και θα το στείλω σ όλα τα κανάλιαΜπορώ να αναρτήσω τα συμφωνητικά 30 χρόνων που έχω τον Δήμο. ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΑ!!!!!Αν η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να φύγω για να την πάρει άλλος φτωχός συμπολίτης μου,θα το δεχθώ….

 12. ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ,ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙΩΝ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΝ ΓΙΑ ΧΡΕΗ …ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ…ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ..ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΣΗΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ?

 13. http://www.rodiaki.gr/article/366558/prospathei-na-brei-lysh-gia-tis-paralies-o-dhmos-rodoy

  ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΝΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΑΥΤΙΑ…
  ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΞΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ,ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΑΝΟΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΑΞΙΜΟ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΑ ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ!!!!

 14. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ

  ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΓΩΝΑ

 15. ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ,ΚΟΥΡΕΨΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ,ΑΦΗΣΕ ΡΗΜΑΔΙΟ 5 ΝΗΣΙΑ,ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ,ΜΚΟ,FRONTEX,ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΟΥΝ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΚΡΥΦΑ,ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΡΜΟΣΤΙΑΣ,ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ,ΜΑΤ,ΠΟΛΥ-ΔΥΝΑΜΑ ΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ,ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ,ΣΑΚΑΤΕΨΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ,ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ,ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ALL INCLUSSIVES ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ (ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ),ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟΥΣ ΟΜΠΡΕΛΑΔΕΣ,ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΕΣ ΜΥΚΟΝΟΥ..ΠΙΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ..ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ..ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΓΚΕΤΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ‘ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ’…..

 16. Έδωσαν λέει σε Ξένο Οίκο την μελέτη για τις ..μισθώσεις παραλιακών κοινόχρηστων ζωνών....

  …κοινόχρηστες ήταν και οι ζώνες που ενάμιση εκατομμύριο παράνομοι,παράτυποι μετανάστες αποβιβάστηκαν και κατέστρεψαν 5 νησιά,απ τα οποία ζητάτε πόρους για την Εθνική Οικονομία,Κοινόχρηστα είναι και τα Hot Spots που παραχωρήσατε για δήθεν προσωρινή κατοικία και μονιμοποιήθηκαν σε τόσες πόλεις επιβαρύνοντας Κοινωνίες,υπηρεσίες και αντοχές ανθρώπων…κοινόχρηστες ήταν και οι παραλίες που γέμιζαν κάθε βράδυ με βάρκες ,σωσίβια,κόλες,παπούτσια,διαβατήρια,αλλά δεν τις καθαρίσατε ποτέ σας.Οι ενοικιαστές τις καθάριζαν κάθε μέρα ειδικά εδώ στην Κω!!! και το ξέρετε γιατί σας επισκέφθηκαν κ.Βουλευτά!!!!

 17. »..ενώ δεν βλέπουν το θέμα από την κοινωνική του διάσταση.Μεσούσης της τουριστικής σεζόν, η όποια αντίδραση γίνει, θα στοιχίσει στον Τουρισμό και στην εικόνα της Ρόδο.»

  Ας ξεκινήσουμε και εμείς κινητοποιήσεις..Ξυπνάτε.

 18. Καματερός με Παπανάτσιου για τα δίκαια αιτήματα των επαγγελματιών παραλίας Κω – Επίκειται τροπολογία

  …Προς το παρόν…. ντροπολογία, αν ήταν κάτι…όπως το Φεστιβάλ περηφάνιας του ΣΥΡΙΖΑ ,θα έκανα παρέλαση η ομάδας της Κτηματικής Πειραιά,Ρόδου και Ανατολικού Αιγαίου…Ρε αυτοί να είστε σίγουροι,και το στρατό θα χρεώσουν για τα πολυβολεία που έχει στην παραλία από το 1974 για εχθρική εισβολή..για τέτοια ‘περηφάνια’ μιλάμε!!!!!!!

 19. όλο το χειμώνα υποσχόταν ότι θα δει το αίτημα κ θα το τακτοποιήσει κ αφού έβαλαν οι επαγγελματίες,ξαφνικά δεν γίνεται,γιατί λέει ο υπεύθυνος θα του βάλουν το μαχαίρι στο λαιμό..ενώ αυτός που έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό μικροεπαγγελματιων, κοιμάται..ήσυχος τα βράδια.

 20. Τώρα δεν μπορούν οι άνθρωποι να τις βγάλουν.Απ του χρόνου ας τις βάλουν στα μούτρα τους.τώρα όλοι έκαναν έξοδα και τους απειλούν ότι θα φάνε τριπλό πρόστιμο.Κάνε κάτι,εμείς με το Hot -Spot,όλοι κατεβήκαμε και κάναμε το αυτονόητο,που αν δεν υπογράφαμε θα είχε άλλα 2 ακόμα!! Σειρά σου!!

 21. ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΡΙΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΠΤΑΙΝ ΗΛΙΑ ΤΟΝ ΠΙΟ ‘EΠIΤΥΧΗΜΕΝΟ’ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΟΜΠΡΕΛΑΔΩΝ ΛΥΘΗΚΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ, ΒΡΕ ΤΙ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΩΣΟΠΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

 22. …για τους μικροεπαγγελματίες αυτούς…δεν πάτωσαν αυτοί το νησί,δεν πάτωσαν αυτοί την Ελλάδα.

 23. Βγάλατε και ενα Δελτίο Τύπου για τα μάτια τού κόσμου συγχαρητήρια !! Ποιούς νομίζετε Ότι κοροϊδεύετε ?? Και Κάτι άλλο παραλίες στην κω δεν υπάρχουν Μόνο στο τιγκακι , Πολύ επαγγελματίες που ζούνε ΜΟΝΟ απο ΑΥΤΟ υποφέρουν…Αλλά μας ΈΧΕΤΕ γραμμένους ΚΑΝΟΝΙΚΑ !!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.