Σκληρή κόντρα στο ΔΣ Κω – Στη δικαιοσύνη ο Γ. Κυρίτσης για χαρακτηρισμούς «ξεπούλημα» κλπ – Επιστολή διαμαρτυρίας Ν. Κανταρζή – Ι. Ρούφα: Σκηνοθεσία, να πάρει πίσω το «λαμόγια»

25
2577

Σκληρή κόντρα προκλήθηκε στην αρχή της αποψινής συνεδρίασης στο Δημ. συμβούλιο μετά την ανάγνωση από τον Πρόεδρο επιστολής διαμαρτυρίας του εντεταλμένου δημ. συμβούλου Ν. Κανταρζή ο οποίος εξέφρασε την οργή και αγανάκτησή του για τους χαρακτηρισμούς των τελευταίων δελτίων τύπου του Οράματος αναφορικά με το ΑΚΤΑΙΟΝ.

Ο Γ. Κυρίτσης ζήτησε από την Ι. Ρούφα να ανακαλέσει η ίδια είπε ότι δεν παίρνει τίποτα πίσω και αντέστρεψε την πρόκληση λέγοντας ότι ο κ. Κανταρζής πρέπει να ανακαλέσει που αποκάλεσε «λαμόγια» επιχειρηματίες στο δημ. συμβούλιο.

Ο Γ. Κυρίτσης στην τοποθέτησή του τόνισε ότι «θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη για αήθεις και συκοφαντικές επιθέσεις με ανακοινώσεις επιπέδου χαμαιτυπείου» οι συντάκτες των ανακοινώσεων του Οράματος κάνοντας λόγο για συγκεκριμένη γραφίδα..,

Ενώ η Ι. Ρούφα έκανε λόγο για «σκηνοθεσία».

Ακολούθησαν ανάλογες τοποθετήσεις από τους δημοτικούς συμβούλους ένθεν και ένθεν με μίνι αντιπαραθέσεις (πχ Σ. Πη και Μ. Χατζηκαλύμνιου όταν ο πρώτος έκανε λόγο για 15 μηνύσεις που έχει δεχθεί από την πλευρά της δύναμης αλλαγής με τον Μ. Χατζηκαλύμνιο να ζητάει να του πει έστω μία και τον Σ. Πη να απαντά ότι αν μιλήσει «θα αρπαχτούμε» εδώ μέσα)

Προς το ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ Δ.Σ.

ΚΩΣ 4/5/2017

Κύριε Πρόεδρε

Οργή και αγανάκτηση μου προκαλεί δελτίο τύπου της Δημοτικής Παράταξης «ΟΡΑΜΑ» , σχετικά με την ενοικίαση του Δημοτικού ακινήτου «ΑΚΤΑΙΟΝ».

Είναι τουλάχιστον άστοχο να δημοσιεύουν δελτίο τύπου , αποκαλώντας τα μέλη της Δημοτικής Αρχής «ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ» , να τους κατηγορεί για «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ» για «ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ» και για «ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΜΕΛΕΙΑ».

Δεν μπορώ να κατανοήσω πως μπορούν να εκφράζονται έτσι συνάδελφοι Δημοτικοί Σύμβουλοι ενός μικρού Δήμου , όπου όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας και ο καθένας έχει τη δική του διαδρομή , ευτυχώς γνωστή σχεδόν στο σύνολο της μικρής μας κοινωνίας.

Κύριε πρόεδρε , θεωρώ ότι στα καθήκοντα του Προεδρείου του Δ.Σ. είναι και η προστασία του κύρους και της προσωπικότητας του κάθε μέλους , γι’αυτό και σας παρακαλώ να ζητήσετε από την επικεφαλής της παράταξης «ΟΡΑΜΑ» να ανασκευάσει το εν λόγω δελτίο τύπου.

Διαφορετικά ως όργανο , ανεχόμενοι δηλώσεις του είδους δεν κάνουμε τίποτα άλλο , παρά να συμβάλλουμε και μείς στην απαξίωση ίσως και στην περιφρόνηση ακόμα των αιρετών από τους συμπολίτες μας και φυσικά στην λογική απομάκρυνση της νέας γενιάς από τα κοινά του τόπου τους.

 

Ευχαριστώ

Νίκος Κανταρζής

Δημοτικός Σύμβουλος

ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ 3 διαφορετικών Δημάρχων

 

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΩ

Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι

Κύριε Πρόεδρε

Συμμερίζομαι απόλυτα τη δικαιολογημένη οργή και αγανάκτηση του κ. Κανταρζή αλλά και άλλων συναδέλφων.

Η συγκεκριμένη δημοτική παράταξη, για την ακρίβεια ότι έχει απομείνει από αυτήν, επιβεβαιώνεται και αυτοϊκανοποιείται μέσα από την ένταση, την ευτέλεια, τις ύβρεις.

Τη λάσπη και τη συκοφαντία.

Θέλω να καταστήσω σαφές ότι είμαι υπερήφανος για όλους τους συνεργάτες μου, τα μέλη της δημοτικής ομάδας της Δύναμης Αλλαγής-Νέα Αρχή.

Είναι άνθρωποι με ήθος, κοινωνική καταξίωση. Άνθρωποι που επέλεξαν να προσφέρουν στον τόπο τους και το κάνουν με ξεχωριστό τρόπο.

Με καλές προθέσεις και με αίσθηση προσφοράς.

Είναι δεδομένο ότι γίνονται και λάθη. Κάνουμε όλοι λάθη και πρώτος από όλους εγώ.

Κανείς όμως δεν έχει διανοηθεί να αμφισβητήσει με τέτοιο τρόπο την εντιμότητα και ακεραιότητα ανθρώπων, όπως ο Σεβαστιανός Μαραγκός.

Την ηθική ακτινοβολία ανθρώπων όπως ο Νίκος Μυλωνάς γιατί και αυτός έχει δεχθεί αήθεις επιθέσεις.

Χρησιμοποίησα ενδεικτικά αυτά τα ονόματα.

Ανθρώπους με κρυστάλλινη, διαυγή και πεντακάθαρη πορεία ζωής, τους βάζουν στο στόμα τους κάποιοι που δεν μπορούν να συγκριθούν μαζί τους ούτε στο παραμικρό.

Άνθρωποι που επέλεξαν να προσφέρουν στα κοινά δέχονται αήθεις και συκοφαντικές επιθέσεις με ανακοινώσεις επιπέδου χαμαιτυπείου.

Με ‘’τζάμπα’’μαγκιές.

Γιατί ‘’τζάμπα μαγκιά’’ είναι να μιλάς για σκάνδαλα και να μην πηγαίνεις στη Δικαιοσύνη. Γιατί αυτό γίνεται.

Θυμάστε το θόρυβο που είχε δημιουργήσει η συγκεκριμένη δημοτική παράταξη με το φεστιβάλ φιλαρμονικών; Τους προκάλεσα και τους έδωσα και προθεσμία για να πάνε στον εισαγγελέα.

Τους είπα ότι αν δεν πήγαιναν αυτοί, θα πήγαινα εγώ.

Όπως και έκανα.

Φυσικά και δεν πήγαν γιατί ο στόχος τους ήταν η εκτόξευση λάσπης.

Ζήτησα να ερευνηθούν όλα, να υπάρξει πλήρης έλεγχος.

Με δική μας πρωτοβουλία.

Και φυσικά δεν υπάρχει και δεν υπήρχε τίποτα το επιλήψιμο, καμία έκνομη πράξη.

Θα υπάρξει πόρισμα από τη Δικαιοσύνη που θα το επιβεβαιώνει αλλά πλέον θα υπάρξει και συνέχεια. Όλοι αυτοί που δημιούργησαν το θόρυβο, θα λογοδοτήσουν οι ίδιοι στη Δικαιοσύνη.

Για να μάθουν ότι υπάρχουν όρια.

Τιμώ όλους τους συναδέλφους.

Τον Τέλη Παυλίδη για την εμπειρία του και τον εποικοδομητικό τρόπο που λειτουργεί στο δημοτικό συμβούλιο

Την Κική Μακρή για τη συνέπειά της και τον καθαρό λόγο που έχει πάντα, έστω και αν έχουμε διαφορετικές ιδεολογικές προσεγγίσεις.

Τους ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους, οι τοποθετήσεις των οποίων και η στάση τους χαρακτηρίζεται από ευπρέπεια.

Για αυτό άλλωστε και διαχώρισαν τη θέση τους από τις πρακτικές αυτές.

Το δημοτικό μας συμβούλιο λειτουργεί με υποδειγματικό τρόπο, με ένα νέο κανονισμό λειτουργίας που στηρίζεται στους κανόνες της δημοκρατίας και του σεβασμού των δικαιωμάτων της μειοψηφίας.

Η λειτουργία και το επίπεδό του δεν μπορούν να συγκριθούν με τη λειτουργία και το επίπεδο της προηγούμενης περιόδου ούτε κατά διάνοια.

Αυτή είναι μια μεγάλη κατάκτηση και θα την διασφαλίσουμε.

Όλες οι πράξεις της δημοτικής αρχής στηρίζονται στη διαφάνεια και στην τήρηση της νομιμότητας.

Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.

Άλλοι αποτελούν αντικείμενο ελέγχου από τη δικαιοσύνη.

Τις τελευταίες ημέρες ζήσαμε την παραδοξότητα να μας εγκαλούν κάποιοι για την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Δήμου, που γίνεται μέσα από ανοιχτούς διαγωνισμούς και προκηρύξεις.

Ποιοι; Αυτοί που χάριζαν δημοτική ακίνητα χωρίς αντίτιμο.

Αυτοί που ζημίωσαν το Δήμο Κω και τους δημότες κατηγορούν μια δημοτική αρχή που έχει αξιοποιήσει στο έπακρο την ακίνητη περιουσία του Δήμου, όπως άλλωστε ήταν και η δέσμευσή μας.

Μια δέσμευση την οποία επικύρωσαν οι πολίτες με την ψήφο τους.

Επιδίωξή μας είναι να μείνει έξω ο Δήμος Κω από αυτό το πεδίο της ευτελούς αντιπαράθεσης. Για αυτό και τα δελτία ρύπου και όχι τύπου που εκδίδει η συγκεκριμένη ολιγομελής παράταξη, απαντώνται από τη Δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ, όπως έχετε ίσως διαπιστώσει εδώ και καιρό, και όχι από το Δήμο.

Γιατί ο Δήμος δεν μπορεί να μετατρέπεται σε θύμα της όξυνσης και του αρρωστημένου ψυχισμού ορισμένων.

Έχουν γίνει και αήθεις επιθέσεις εναντίων γυναικών δημοτικών και τοπικών συμβούλων, ανώνυμα σχόλια κουκουλοφόρων που σηκώνουν το καπάκι του βόθρου και στη συνέχεια το ξανακλείνουν και κρύβονται μέσα σε αυτόν.

Η δημόσια αντιπαράθεση δεν γίνεται ούτε ανώνυμα ούτε με ευτέλεια. Γίνεται με κανόνες.

Δεν θα μπούμε στο πεδίο της λάσπης, της οξύτητας και της ευτέλειας. Σε αυτό το πεδίο θα μείνουν μόνοι τους.

Όταν όμως γίνεται υπέρβαση των ορίων θα υπάρχει απάντηση και προσφυγή εκεί που πρέπει.

Όσοι φαντασιώνονται ότι ακολουθούν μια τακτική σκληρού ροκ απέναντι στη δημοτική αρχή, πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι περισσότερο με καρικατούρες ξεπεσμένων ροκ σταρ μοιάζουν, που δεν συγκινούν κανένα και δεν τους δίνει σημασία κανένας.

Ο δικός μας αντίπαλος είναι τα προβλήματα της Κω.

Η μόνιμη και σταθερή επιδίωξή μας είναι να υπάρχει κλίμα συναίνεσης, συνεργασίας και σύνθεσης όχι μόνο με τις άλλες δημοτικές παρατάξεις αλλά και με τους φορείς και με τους πολίτες της Κω.

Γιατί ενωμένη η Κως, πάντα κερδίζει.

25 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ο ενας χειροτερος απο τον αλλον.κυριτση ηρθε η ωρα να πας για καφε μαζι με τον καισερλη.2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο κυριτσης ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.

 2. Το μεγαλο κανονι..500.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΩΣΤΑ ΑΠΟ ΕΝΟΙΚΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

  ΚΑΙ Ο ΤΡΕΝΑΚΙΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ.ΑΛΗΘΕΥΕΙ?ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΚΥΡΙΕ ΚΙΑΡΗ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ.ΤΟΝ ΦΟΥΝΤΑΡΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.

 3. Το μεγαλο κανονι..23.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΓΙΑΤΙ?

  ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΕΝΟΙΚΙΑ.ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ?ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.

 4. 26.000.000 για αποχετευτικο πυλιου,17.000.000 για αποχευτικο κεφαλου και 10.000.00 για χοτ σποτ-προαναχωρησιακο συνολο 53.000.000 εκατομμυρια!!!!!!

  για να εχουν μελι οι υπουργοι,περιφερειαρχες,δημαρχοι κλπ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ,ΨΕΥΤΕΣ 10.000.000 ΓΙΑ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΡΗΜΑΔΙΟ!!!!ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ!!!ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ.ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ.ο κυριτσης ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,
  ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ

 5. επιστολή Κανταζη και και στο καπακι τοποθετηση Δημαρχου…πιο σκηνοθετημενο πεθαίνεις.Απορω! Μιλανε για ηθικη ο Κανταρζης που μια εβδομαδα πριν αποκαλουσε λαμογια τους επαγγελματιες της παλιας πολης.Μιλαει για ηθικη ο Δήμαρχος που κατεβασε τα παντελόνια του στους ταξιτζήδες,αποκαλεσε πολιτικο μηχανικο του δημου κοτσιδάκια, μιλουσε για νηφαλιοτητα δημοτικων υπαλληλων,αποκαλεσε σκουληκι Κωο επιχειρηματια, φιδι τον πρωην δημαρχο,φελλό τον Αλ.Χατζηνικολαου,στην κυρια Ε.Σβυνου της ειπε μην ξυνεστε στην γκλιτσα του τσοπανι,ποιος ξεχασε τους περγολιστες και τους μπαριστες,το παπαδοπαιδι Ν.Μυλωνα,τους εθνικους μειοδοτες,τους δημοσιογραφισκους,τα κομματόσκυλα,τους χωριάτες,και τα τσοπανακια,τους τσανακογλείφτες,τους νεκροθάφτες,οι μεθύστακες και οι βρωμιάρηδες και τοσα αλλα.ελεος να μιλαει για ηθος ο Κυριτσης

   • Σκατο εισαι εσυ και η οικογενειθα σου,κρυβεσαι και βριζεις ανθιρωπους που εχουν εκτεθει στη κοινωνιθα και προσφερουν θυσιαζοντας την προσωπικη τους ζωη.Εσυ τι ακριβως κανεις και γιατι δεν κατεβενεις με τα σχεδια σου να σε διαλεξει ο κοσμος να τα εφαρμοσεις?Βλακλα ε βλακα .

 6. ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑς ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΤΑΣ ΛΑΣΠΗ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ Η ΡΟΥΦΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΛΗΨΙΜΟ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΤ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΟΛΙΣ ΕΡΘΕΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΞΑΝΑΜΑΖΕΥΕΤΕ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΘΕΜΑ

 7. !ΑΣΤΑ ΓΕΩΡΓΙΕ ΣΕ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΕΙΣΑΙ!!!ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ!!!!ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΤΗΣ!!!

  Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ!!ΟΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ-ΧΟΡΗΓΟΥΣ!!ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ SECYRITY, ΟΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ .ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. 500.000 ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ SECYRITY!!ΚΑΙ 650.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΤΟ ΔΛΤ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ !!!!!!! 3.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!!! ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΤΟ ΔΛΤ !!!! …ΚΑΙ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ!!!! ΔΙΝΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ!!! ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ. 300.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ!!!!ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ!! ΑΛΛΕΣ 300.000 ΧΙΛΑΔΕΣ!!!ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΙΑΤΣΑ ΡΟΤΟΝΤΑ!!!ΑΛΛΕΣ 500.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΙΧΙΟ ΤΗΣ Β.ΓΕΩΡΓΙΟΥ!!!ΜΟΝΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΑΘΗΝΑ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ.ΚΑΘΕ ΤΑΞΙΔΙ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ 2.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΓΕΩΡΓΙΕ ΒΟΥΛΙΑΞΕΣ-ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΥΤΑ.ΟΛΕΘΡΟΣ ΕΙΣΑΙ!!!!!

 8. επειδή ακριβώς όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας και ο καθένας έχει τη δική του διαδρομή

  γιαυτό μην μυξοκλαίεις ημιανεξάρτητε σύμβουλε!

 9. Τρόμος στην Κυψέλη: Εκτεταμένα ρατσιστικά επεισόδια μεταξύ συμμοριών ανηλίκων αλλοδαπων.

  Νύχτα τρόμου ήταν αυτή της Πέμπτης, με συμπλοκές ομάδων αλλοδαπών, όχι μόνο στην Χίο, αλλά και στην Αθήνα. Έτσι, ομάδες ανηλίκων αλλοδαπών συνεπλάκησαν για άγνωστους λόγους (πιθανότατα για τον έλεγχο του εμπορίου ναρκωτικών, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές…), στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, στην Κυψέλη.
  Η περιοχή μετατράπηκε σε «πεδίο μάχης», οι Έλληνες θαμώνες των καταστημάτων της πλατείας εξαφανίστηκαν γρήγορα και τα επεισόδια έληξαν με την επέμβαση ισχυρής αστυνομικής δύναμης.
  Διαβάστε την συνέχεια στο Εθνικισμός.net

 10. Τωρα οι σχολιαστες βλεπω το εχουν γυρισει…ολοι ιδιοι ειστε.Ε οχι κυριοι δεν ειναι ολοι ιδιοι.Ειπαμε οποιος βλεπει παρανομια και οχι πολιτικο λαθος στη δικαιοσυνη.Να σταματησει αυτη η λασπη κρυβομαστε πεταμε λασπη και οτι κατσει μεχρι την επομενη αποπειρα.Επειδη δεν ξερω το θεμα…λεει καποιος για τρενακια.Ειναι του δημαρχου τα τρενακια η επαγγελματιων?Εδωσε αδεια σε καποιους και οχι σε αλλους ?Θελατε μονο ενα τρενακι?Δεν εχω καταλαβει.Μακαρι να μπορουσαν να εχουν ολοι το δικο τους.Αυτο ειναι το προβλημα?Ο αλλος βεβεαι θα τα βαζει με τις καφετερειες αλλος με τα μπαρ η εστιατορια.Δηλαδη τι ακριβως εγινε?Ισα ισα παλια ηθελες 5 ευρω να πας με το τρενακι σημερα πας με 3 αρα βοηθησε τον κοσμο και τους τουριστες,Υπαρχουν πολλες αφετηριες και πολλες ωρες αναχωρησεις να βολευει οους.Τι ακριβως σας χαλαει?

 11. δημαρχε τοοοοουυυυυυυυυυ τουυυυυυυυυυυυυυυυ σφυριζουν τα τρενακια και φερνουν μελι.

  μονο η τσεπη να γεμιζει

 12. η πολη της ροδου εχει ενα τρενακι και αυτο ανηκει στον δημο!!!!! η πολη της ροδου εχει 90.000 πληθυσμο!!!

  εδω τα τρενακια εχουν μελι.ο δημαρχος τι λεει?

 13. Ρε παιδια…ρε παιδια…γραφικοτατοι εχετε καταντησει και οι μεν και οι δεν…. Και ολοι οι υπολοιποι..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.