Δήμος Κω: Συνεργασία με αγρότες και κτηνοτρόφους για ορθολογική χρήση του νερού

3
682

ΘΕΜΑ : ‘’ Συνεργασία του Δήμου Κω με αγρότες και κτηνοτρόφους για την ορθολογική χρήση του νερού.’’

Συνάντηση εργασίας προκειμένου να υπάρξει ορθολογική χρήση του νερού για την κάλυψη των αναγκών του πρωτογενούς τομέα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 2 Μαΐου 2017 και ώρα 20:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δημοτικής Κοινότητας Ασφενδιού στο Ζηπάρι, με πρωτοβουλία του Δήμου Κω.

Στη συνάντηση θα συμμετέχουν ο Αντιδήμαρχος, κ. Μιχάλης Χατζηκαλύμνιος, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, κ. Μηνάς Κιάρης, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος, κ. Νίκος Ε. Μυλωνάς, η άμισθη ειδική σύμβουλος του Δημάρχου Κω, κ. Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου και οι εκπρόσωποι του Αγροτικού Συλλόγου Κω, του Σωματείου Παραγωγών Κω, του Σωματείου Επαγγελματιών Κτηνοτρόφων Δήμου Κω «Ο Παν» και του Συλλόγου Μελισσοκόμων Κω.

Οι προσπάθειες του Δήμου τα δύο προηγούμενα χρόνια και η διαμόρφωση ενός πλαισίου συνεννόησης και συνεργασίας με τους αγρότες συνέβαλαν καθοριστικά στην επίλυση του προβλήματος διαχείρισης των αρδευτικών αναγκών στον κάμπο του Πυλίου.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΑΠΑΙΣΙΑ;ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ Η ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΣΤΙΑ ΡΥΠΑΝΣΗΣ

  2. στην αντιμαχεια υπαρχει προβλημα με το νερο ποτε θα δωσετε λυση?στισ δεξαμενεσ το νερο υπερχειλιζει και τρεχει αφθονο και το χωριο συνεχεια εχει διακοπεσ.

  3. ΕΧΕΙς ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΤΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ