140 σχολικές τσάντες – 140 παιδικά χαμόγελα – Ξεκινά τη λειτουργία της η Τράπεζα ρούχων, υποδημάτων & παιχνιδιών για τους συνανθρώπους μας

3
2094

 

ΘΕΜΑ : ‘’ 140 σχολικές τσάντες – 140 παιδικά χαμόγελα – Ξεκινά τη λειτουργία της και η Τράπεζα ρούχων, υποδημάτων και παιχνιδιών για τους συνανθρώπους μας’’

Συνολικά 140 σχολικές τσάντες γεμάτες τετράδια, μολύβια, μπογιές, παραδόθηκαν σε μαθητές και μαθήτριες όλων των τάξεων, από το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κω.

Πρόκειται για σχολικά είδη που συγκεντρώθηκαν από τον σύλλογο «Kos kindness» και τη λέσχη «Lions Κω», τους οποίους ευχαριστούμε δημόσια.

140 σχολικές τσάντες μας έδωσαν 140 παιδικά χαμόγελα.

Η διανομή τους έγινε από το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου με διακριτικότητα και απόλυτο σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Γιατί η κοινωνική πολιτική δεν αποτελεί ούτε μέσο επίδειξης ούτε μέσο εκμαυλισμού και πελατειακών σχέσεων, όπως γινόταν στο παρελθόν.

Η Νέα Δημοτική Αρχή έχει άλλη αντίληψη. Πιστεύει ότι η κοινωνική πολιτική γίνεται στοχευμένα, κοινωνική πολιτική και ανθρώπινη αξιοπρέπεια είναι έννοιες ταυτόσημες και αλληλένδετες.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια ανακούφισης αυτών που έχουν πραγματικά ανάγκη την δύσκολη αυτή οικονομική περίοδο, σε συνεργασία με φορείς και συλλόγους.

Το μήνυμα είναι ένα: Όλοι μαζί μπορούμε. Κανένας συμπατριώτης μας δεν πρέπει να είναι και να νοιώθει αβοήθητος.

Το τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου δέχεται καθημερινά αιτήματα για βοήθεια και στήριξη.

Με τη δική σας βοήθεια και στήριξη, θα τα καταφέρουμε.

Σε ένα περίπου μήνα θα αρχίσει τη λειτουργία της η Τράπεζα ρούχων, υποδημάτων, παιχνιδιών και άλλων ειδών, με προσφορές συνανθρώπων μας που παραδίδουν στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, είδη που οι ίδιοι δεν χρειάζονται, αλλά που είναι απαραίτητα για όσους έχουν ανάγκη ακόμα και για τα αυτονόητα.

Τους ευχαριστούμε όλους!

Η Κως προχωρά μπροστά με έργα και πράξεις.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

20160914_121243_resizedtrapeza-rouxwn

20160914_121233_resizedtrapeza-rouxwn

20160914_121229_resizedtrapeza-rouxwn

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. παλιο…… μόνο συμπόσια στον ΓΑΠ και ταξιδάκια ξέρετε να χρυσοπληρώνετε..Για τους άνεργους κλπ τίποτα…Αυτές οι τσάντες είναι δωρεά του λαού και οχι των κομματόσκυλων εκεί στη ΔΑ..

  2. παραποίησης της αληθειας στο βωμο του λαικισμού…συγκινησιακα αρθωμενο το δελτίο τύπου σας αλλα δεν πιάνει! τολμάτε και μιλάτε για κοινωνική πολιτική… αδαείς!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ