Χρ. Τσαμπουνιάρης: Τι τον περιμένει τον κ. Ζερβό στις επόμενες εκλογές είτε αποτολμήσει να κατέβει μόνος του είτε ως τσόντα ή συνιστώσα

18
1379

O Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Πυλίου κ. Τσαμπουνιάρης, απαντώντας στις δηλώσεις του κ. Ζερβού, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

‘’ Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Ζερβός που είναι στο δημοτικό συμβούλιο για να υπερασπίζεται τα συμφέροντα του κόμματος και όχι των πολιτών της Κω, εκτίθεται και προκαλεί.

Το ποιος είναι ο Χριστόδουλος Τσαμπουνιάρης το γνωρίζουν οι πολίτες στο Πυλί που τον τιμούν με την εμπιστοσύνη τους εδώ και χρόνια.

Το ποιος είναι ο κ. Ζερβός και ποια είναι η αποδοχή του στο Πυλί το διαπίστωσε στις τελευταίες εκλογές. Αυτό δεν είναι τίποτα όμως σε αυτό που τον περιμένει στις επόμενες εκλογές είτε αποτολμήσει να κατέβει μόνος του είτε ως τσόντα ή συνιστώσα σε κάποιο άλλο συνδυασμό, που είναι και το πιο πιθανό.

Το αν έχουν γίνει έργα στο Πυλί το γνωρίζουν οι πολίτες και όχι ο κ.Ζερβός που δεν έχει πατήσει το πόδι του στο χωριό ποτέ γιατί πολύ απλά δεν τολμά. Ούτε αυτός ούτε οι εντολοδόχοι του.

Ο δρόμος Αγίας Μαρίνας προς Αμανιού, οι ασφαλτοστρώσεις στο Μαρμάρι, το νέο αρδευτικό δίκτυο, η κατασκευή χώρου στάθμευσης στον Άγιο Γεώργιο, η διάνοιξη αγροτικών δρόμων, τα αντιπλημμυρικά σε κοίτες ποταμών, οι δημοτικοί φωτισμοί και άλλα πολλά είναι κάποια από τα έργα που αγνοεί ο κ. Ζερβός.

Δεν παίρνω τίποτα πίσω από όσα είπα.

Οι άνθρωποι αυτοί θέλουν να κάνουν το νησί μας χώρο εγκλωβισμού παράνομων μεταναστών, αλλοιώνοντας σταδιακά την πληθυσμιακή του σύνθεση .

Ο κ. Ζερβός και οι όμοιοι του είναι αυτοί που μας φόρτωσαν το hot spot και το νέο κλειστό κέντρο κράτησης. Είναι αυτοί που έφεραν τα ΜΑΤ στην Κω και χτύπησαν αθώους και φιλήσυχους πολίτες που αντιδρούσαν στα σχέδια τους.

Εμείς όμως θα τους απαντήσουμε δημοκρατικά. Όπως τους αξίζει.’’

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν ο κυριος ΤΣΑΜΠΟΥΝΙΑΡΗΣ νομιζει οτι ο καθαρισμος ρεματων. γεφυριων ποταμων ΄μετα απο εντονες βροχοπτωσεις. νομιζει οτι ειναι μεγαλο εργο και οχι υποχρεωση του Δημου τοτε εχει ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ. Και θα πρεπει να υπερψιφηστει απο τους πυλιωτες για να το υλοποιησει..

  2. Με την απαντηση ως δελτιο τυπου επιβεβαιώθηκε ο Γ.Ζερβός για το ποιος ειναι ο κυριος Χ.Τσαμπουνιαρης.Το παιχνιδι του Κυριτση.

  3. Γιάννη μου (Ζερβός) δεν αξίζει καν να απαντάς σε τέτοιος ανθρώπους… προχώρα μπροστά, ΑΞΙΖΕΙΣ, έχεις αποδείξει πως λειτουργείς ΧΩΡΙΣ κομματικές παροπίδες

  4. Σκεφτομουνα να παρω και γω ενα δανειο απο μια ελληνικη τραπεζα οι οποιες ανακεφαλαιοποιηθηκαν με λεφτα των Ελληνων και να αγορασω το αεροδρομιο της Κω μιας που τα πουλαει τελικα ο Τσιπρας,αλλα φοβηθηκα μην ερθει ο Γιαννακη ο Ζερβος και κανει καμια καταλληψη οπως απειλουσε να κανει επι Σαμαρα και μου χαλασει τη δουλεια…. και ετσι αφησα τους Fraporteus να τα παρουν ολα αφου το Τσιπρακι αλλαξε γνωμη….αχ ρε Γιαννακη καλτσοδετα του Axel καταντησες….πιο γραφικος και θα εχεις τσαμπα πτησεις Κω-Αθήνα!

  5. Άραγε γιατί δεν φώναξε ο εισαγγελέας τον Τσαμπουνιαρη για τς ελιες της Αντιμαχειας; γιατι δεν έγινε εδε;

  6. ΜΕ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΥΠΟΥ ΧΙΣΤΟΔΟΥ ΕΙΣΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΧΕΡΙ.ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕ……ΜΗΝ ΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

  7. ΣΤΗ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ ΟΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΥΚΛΟ ΕΧΕΙ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣΣ ΚΑΙ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ ΗΣΥΜΒΑΣΗ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ.ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΧΑΛΙΑ ΟΧΙ <>ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ??ΜΑΖΕΜΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΔΕΜΑ ΔΕΤΡΩΝ ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.ΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΑΝ ΔΕ ΤΡΕΠΟΝΤΑΙ

    • ΓΙΑΤΙ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ 5 ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΣΕ 10 Η 15 ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΟΝΟΣ..
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ….ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟΥ …ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΚΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ