ΒΙΝΤΕΟ «Λέων» η Ιωάννα, «Ταύρος εν υαλοπωλείο…» ο Γιώργος – Νέα στελέχη στο Όραμα (πότε θα ανακοινωθούν) – Στον Εισαγγελέα & αλλαγή στάση με θετική ματιά & προτάσεις…

22
2221

Σε μια χαλαρή συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Γιάννη Ρέπιτς στον ΕΚΦΡΑΣΗ 97, σήμερα το πρωί η επικ. του Οράματος Ιωάννα Ρούφα μίλησε για όλους και για όλα.

Όταν αποκάλυψε το ζώδιο της (Λέων) στον Γ. Ρέπιτς, τότε παρατήρησε ότι ταιριάζει με αυτό του Γ. Κυρίτση (Ταύρος), με την Ι. Ρούφα να σχολιάζει χαρακτηριστικά… «Ταύρος, εν υαλοπωλείο…»

«Αυτή η δημ. αρχή δεν έχει καλές σχέσεις ούτε με την κυβέρνηση, ούτε με την περιφέρεια, ούτε με τον ίδιο της τον εαυτό…» ανέφερε χαρακτηριστικά σχολιάζοντας την έλλειψη συνεργασίας και παραγωγικότητας στο δήμο.

Σε περιόδους κρίσης επιβάλλεται συνεργασία και σύνθεση απόψεων τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Ρούφα. «Διαχρονικά δεν έχω χάσει ποτέ λέγοντας την αλήθεια, το τίμημα είναι προσωρινό».

Για δε τη διαδικασία του διαγωνισμού για την παροχή φύλαξης στη Μαρίνα Κω η Ι. Ρούφα επανέλαβε ότι τα μέλη της επιτροπής του διαγωνισμού είχαν καταγγείλει ωμά (σε έγγραφο που έδωσε στη δημοσιότητα το Όραμα) ότι υπήρξε παρέμβαση στον διαγωνισμό από τον διευθύνοντα σύμβουλο στη Μαρίνα, «ότι ζητήθηκαν και οι κωδικοί γιατί είναι ηλεκτρονικός ο διαγωνισμός και διάφορα άλλα απέιρου κάλλους που δείχνουν ότι δεν ήταν διαφανής και αδιάβλητος ο διαγωνισμός…».

«Τρέχουν τρεις παράλληλες συμβάσεις με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο με την ίδια εταιρεία για το ίδιο ακριβώς αντικείμενο…. γι’ αυτό ζητάμε στοιχεία και θα επανέλθουμε σύντομα…» τόνισε η κ. Ρούφα. Η Ι. Ρούφα τόνισε ότι η δημ. αρχή πέρα από ανικανότητα, έχει κάνει πάρα πολλά λάθη, παρατυπίες κλπ εκτιμώντας ότι η Κωακή κοινωνία έχει καταλάβει το λάθος που έκανε το 2014 επιλέγοντας τη συγκεκριμένη δημ. αρχή.

Στο ερώτημα αν θα προσφύγει το Όραμα στον Εισαγγελέα για όλα αυτά η Ι. Ρούφα απάντησε ότι χτες που χρειάστηκε να πάει στον Πταισματοδίκη για μια διευκρίνιση συνειδητοποίησε ότι όλες αυτές οι αρνητικές καταστάσεις είναι φθορά και χαλάνε την ψυχή «εμείς θέλουμε να ασχοληθούμε δημιουργικά και εποικοδομητικά, η πατρίδα μας είναι σε δεινή θέση και όσοι ασχολούνται με τα κοινά πρέπει να συμβάλλουν στην εξεύρεση λύσεων και όχι να δημιουργούμε προβλήματα. Ως εκ τούτου όταν καταθέσουμε όλα τα στοιχεία για Ακταίον, ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ (εκεί να δείτε τι έχει να γίνει), ΧΥΤΑ όπου συμβαίνουν φοβερά και τροβερά, ΔΗΡΑΣ κλπ, θα πάνε τα θέματα εκεί που θα φάνε ώστε να αποφανθεί η δικαιοσύνη και εμείς θα μιλάμε καθαρά με πολιτικούς όρους, θα αναδεικνύουμε πολιτικά τα ζητήματα, θα κάνουμε την πρότασή μας στον Κωακό λαό και θα ζητάμε να καταλαβαίνει και όχι να ανέχεται…
Αποκάλυψε ακόμη ότι έχουν έρθει ήδη νέα στελέχη στην παράταξη τα οποία και θα ανακοινωθούν-ενεργοποιηθούν στο τέλος το 2017 με βάση τον προγραμματισμό που έχει κάνει η παράταξη.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

22 ΣΧΟΛΙΑ

    • Δώσε θάρρος στον χωριάτη να σου ανέβει στο κρεβάτι... Να ήταν τόσο δυναμική με το θέμα της ΒΙΜΕΛ!!!

      Όσο η δικαιοσύνη τρέχει σαν χελώνα τόσο αυτοί που θα έπρεπε να κρυφτούν για ΤΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΤΗΣ ΒΙΜΕΛ και τον ιδρώτα τους που ΕΚΑΝΕ ΦΤΕΡΑ, με θράσος εκατό καρδιναλίων καταγγέλλουν, πετάνε φόλες και ξερνάνε την χολή που τους τρέφει.

    • ΚΙΑΡΗ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕΣ. ΠΑΛΙ ΡΟΥΦΑ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ; ΜΠΟΥΧΤΙΣΑΜΕ. ΒΑΛΕ ΜΑΣ ΛΙΓΟ ΜΗΤΣΑΤΑ-ΔΧ ΝΑ ΓΕΛΆΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΆΚΙ ΜΑΣ..

      ΑΡΚΕΤΑ με ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΥΣ και ΕΡΙΣΤΙΚΟΥΣ που παντού βλέπουν κομπίνες και μόνο αυτές του ΣΟΥΡΑΜΑΤΟΣ στην ΒΙΜΕΛ και στην ΔΕΑΣ που ήταν υπεύθυνη αντιδήμαρχος και το παραδάκι που ……έκανε φτερά δεν στραβωνότανε… Εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια.

      • 100 χρονια να ψαχνεται για τη ΡΟΥΦΑ δε θα βρειτε ΤΙΠΟΤΑ. η ΡΟΥΦΑ είναι ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ . ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΙΓΕΣΤΕ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ.

    • ΣΟΥΡΑΜΑΤΙΣΤΗΣ. Κυρία ΡΟΥΦΑ την πίτα της παράταξης πότε θα την κόψουμε; Θα σας στείλω μια συνταγή με κολοκύθα ....

      Φρόντισε σε παρακαλώ για χώρο ευρύχωρο, μεγαλύτερο από το υπόγειο του Μαριτίνα που θα κόψει την πίτα του και ο ΣφΥΡΙΖΑ και φρόντισε να εμφανιστεί επιτέλους ο αρχηγός μας …. που έχουμε κάνει όλοι μαύρα μάτια σαν και τα δικά του ελπίζοντας να βγει από το πηγάδι…

    • Λιβανίζει τον εαυτό της. Πήραν τα μυαλά της αέρα κοπανιστό και αυτολιβανίζεται…

      Με ποιες γνώσεις, μόρφωση και ικανότητες πιστεύει ότι θα γίνει Δημαρχέζα; Μα τόσο πολύ καβάλησε το καλάμι που πιστεύει ότι επειδή βγάζει αφρούς από το στόμα της κατά του Κυρίτση με ανυπόστατες καταγγελίες πάει να πει ότι εκτός από ντομάτες και αγγουράκια μπορεί να παράγει και πολιτική;;;;

  1. ο κυριτσης ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια

    ΕΡΙΞΕ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ.ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ.

  2. Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ!!ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ SECYRITY ΟΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ .ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. 500.000 ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ SECYRITY!!ΚΑΙ 650.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΤΟ ΔΛΤ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ !!!!!!! 3.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!!! ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΤΟ ΔΛΤ !!!! …ΚΑΙ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ!!!! ΔΙΝΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ!!! ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ. 300.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ!!!!ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ!! ΑΛΛΕΣ 300.000 ΧΙΛΑΔΕΣ!!!ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΙΑΤΣΑ ΡΟΤΟΝΤΑ!!!ΑΛΛΕΣ 500.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΙΧΙΟ ΤΗΣ Β.ΓΕΩΡΓΙΟΥ!!!!ριξε τσιμεντο γεωργιε ΡΟΥΦΑ ΜΕΛΙ!!!.ΠΩΠΩ!! ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΡΓΑ!!!ΜΟΝΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΑΘΗΝΑ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ.ΚΑΘΕ ΤΑΞΙΔΙ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ 2.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΓΕΩΡΓΙΕ ΒΟΥΛΙΑΞΕΣ-ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΥΤΑ.ΟΛΕΘΡΟΣ ΕΙΣΑΙ!!!!!

  3. ΕΝΩ ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΦΑ ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΜ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΤΙΦΕΡΕΙΑ ΔΗΛ.ΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΕΣΤΟ ΜΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ..ΓΘΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕ ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ