Στο Διεθνές Δίκτυο Ασκληπιείων ο Δήμος Κω

3
828

ΘΕΜΑ : ‘’ Το Διεθνές Δίκτυο Ασκληπιείων, στο οποίο θα συμμετέχει και ο Δήμος Κω, αναδεικνύει το ιστορικό και πολιτιστικό κεφάλαιο του νησιού μας.’’

H σύσταση του Διεθνούς Δικτύου Αρχαίων Ασκληπιείων, στο οποίο θα συμμετέχει και ο Δήμος Κω, κερδίζει έδαφος και προχωρά.

Είναι μια μεγάλη πρόκληση για την Κω, που αναδεικνύει το ιστορικό και πολιτιστικό κεφάλαιο του νησιού.

Μετά τη συνάντηση εκπροσώπων των τριών δήμων (Δήμου Κω, Τρίκκης και Επιδαύρου) στο Υπουργείο Εξωτερικών στις 14 Μαρτίου, παρουσία του Υφυπουργού κ. Αμανατίδη, στην οποία μετείχε και ο τ. Βουλευτής – Υπουργός Αριστοτέλης Παυλίδης υπό την ιδιότητα του Προέδρου του Διεθνούς Ιπποκρατείου Ιδρύματος , εκπροσωπώντας ταυτόχρονα και το Δήμο Κω μετά από συνεννόηση με το Δήμαρχο Κω κ.Κυρίτση, θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση στην Αθήνα, την Τρίτη 21 Μαρτίου, στην οποία θα συμμετέχει και ο καθηγητής της Αρχαιολογίας κ. Β. Λαμπρινουδάκης, εμπνευστής της ιδέας για σύσταση «Διεθνούς Δικτύου Αρχαίων Ασκληπιείων».

Η εν λόγω Διακήρυξη, η οποία κατ’ αρχήν υιοθετήθηκε κατά την παραπάνω συνάντηση, είναι προϊόν συνεργασίας των Δημάρχων Κω Γ. Κυρίτση, Επιδαύρου Κ. Γκάτζιου, Τρικάλων Δ. Παπαστεργίου, του καθηγητή Β. Λαμπρινουδάκη και εκ μέρους του ΔΙΙΚΩ του καθηγητού Στ. Γερουλάνου και του Α. Παυλίδη.

Στην συνάντηση της 21ης Μαρτίου θα παραστούν και εκπρόσωποι των Υπουργείων Εξωτερικών και Πολιτισμού με τους οποίους θα συζητηθούν, στα πλαίσια του «Δικτύου», προτάσεις δράσεων του Δήμου Κω και του ΔΙΙΚΩ για τη νέα τουριστικής περίοδο.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μονο φορους στα νοικοκυρια και στις επιχειρησεις ριχνει ο δημαρχος.αυτος και

    οι κολλητοι βολτες και ταξιδακια με τα λεφτα των δημοτων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.