Ομόφωνα αποδεκτή από το Δημ. Συμβούλιο Κω η οικονομική προσφορά του κ. Ελπιδοφόρου Άμαλλου για την ανέγερση παιδικού σταθμού στην Αντιμάχεια

0
321

Στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κω, την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, εγκρίθηκε ομόφωνα η δωρεά του συμπολίτη μας κ. Άμαλλου Ελπιδοφόρου για την ανέγερση ενός νέου, σύγχρονου Βρεφονηπιακού Σταθμού 500 τ.μ. στην Αντιμάχεια, ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει έως και 50 νήπια.
Ο Δήμαρχος, εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες του Δήμου Κω προς τον κ. Άμαλλο για την εξαιρετικά γενναιόδωρη προσφορά του, υπογράμμισε τη σημασία αυτής της πρωτοβουλίας για την ενίσχυση της προσχολικής αγωγής και την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στους μικρούς μας συμπολίτες.
Επιπλέον, ο Δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά τους συνεργάτες του, κ.κ. Γ. Καλλούδη, Γεωργία Κασσιώτη Κώστα Χόνδρο και Αλέξανδρο Χρυσόπουλο, για την πολύτιμη συμβολή τους στην ομαλή εξέλιξη των διαδικασιών.
Ο επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Αλλαγής», κ. Ηλίας Σιφάκης, εξέφρασε και αυτός τις ευχαριστίες του προς τον κ. Άμαλλο, τονίζοντας τη σημασία της κοινωνικής προσφοράς για την ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας.
Η δημοτική σύμβουλος κ. Παπαχρήστου πρότεινε, πέρα από την τοποθέτηση αναμνηστικής πινακίδας, τη διοργάνωση μιας επίσημης τελετής για να τιμηθεί η σημαντική αυτή δωρεά από τον συμπατριώτη μας κ.Άμαλλο Ελπιδοφόρο.
Η αντιδήμαρχος κ. Κασσιώτη διευκρίνισε ότι οι πληρωμές για το έργο, θα πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις, μέσω της έκδοσης τιμολογίων προς τον Δήμο.
Τέλος, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Κατερίνα Χατζηθωμά και Ματίνα Βουκελάτου Χριστοδουλίδη, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Ειρήνη Χατζηχριστοφή, Σταμάτης Πης και Μανώλης Ζερβός εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για την υλοποίηση αυτού του σημαντικού έργου και συνεχάρησαν τον κ. Άμαλλο για την ανθρωπιστική του πράξη.

πηγη: https://www.kostv.gr/

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ