Θρήνος στην Κάλυμνο για τον 51χρονο Γιάννη Κουλλιά που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα (φωτό)

0
5587

Αύριο Σάββατο 5 Αυγούστου 2017 στις 3.00 το απόγευμα, στον ΙΝ Υπαπαντής στην Πόθια Καλύμνου,  θα τελεστεί  η νεκρώσιμος ακολουθία για τον 51χρονο Γιάννη Κουλλιά που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.

Η ταφή θα γίνει στο Νεκροταφείο του Αγίου Μάμαντος.

Επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος είναι αντί στεφάνων ή λουλουδιών, το αντίστοιχο ποσό να δοθεί για την ενίσχυση του Φιλανθρωπικού Σωματείου «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ. Για το σκοπό αυτό στη είσοδο της Εκκλησίας  θα υπάρχει ειδικό κουτί.

Ο Γιάννης Κουλλιάς ένας νέος άνθρωπος, αγαπητός και πάντα χαμογελαστός έχασε τη ζωή του΄, σε θανατηφόρο τροχαίο που συνέβη χθες Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017 στις  2.30 περίπου το  μεσημέρι, στην περιοχή ΠΗΓΑΔΙΑ, στη στροφή του ΔΑΜΟΥ Καλύμνου

Ο Γιάννης Κουλλιάς μηχανικός ΕΝ, ήταν παντρεμένος με τη Μαρία Ζαγοριανού και είχε δύο παιδιά . Τα τελευταία χρόνια μέχρι και τον περασμένο Δεκέμβριο εργαζόταν ως μηχανικός στο πλοίο «Ν.ΚΑΛΥΜΝΟΣ»της ΑΝΕΚ

Από το Γραφείου Δημάρχου Καλυμνίων Ι.Γαλουζή εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο τύπου έκφρασης συλλυπητηρίων

ΘΕΜΑ: ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΩΝ

Ο  Δήμαρχος  Καλυμνίων  Ιωάννης  Γαλουζής εκφράζει τα συλλυπητήρια και τη θλίψη  του για τον άδικο θάνατο του  συμπατριώτη μας  Ιωάννη  Κουλλιά . Στη σύζυγο , στα παιδιά του  και στην υπόλοιπη οικογένεια του εκφράζει τη συμπάθεια του για τον αδόκητο θάνατο του προσφιλούς τους προσώπου.

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στην περιοχή Πηγάδια Καλύμνου όπου έχασε τη ζωή του 51χρονος

Σοκ στην Καλυμνιακή κοινωνία από θανατηφόρο τροχαίο που συνέβη σήμερα Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017 στις  2.30 περίπου το  μεσημέρι, στην περιοχή ΠΗΓΑΔΙΑ, στη στροφή του ΔΑΜΟΥ και στο οποίο έχασε τη ζωή του 51χρονος  συμπολίτης μας .

Ο άτυχος συμπολίτης μας βρήκε τραγικό θάνατο μετά την πτώση του από μοτοσικλέτα που οδηγούσε και στο Νοσοκομείο Καλύμνου όπου μεταφέρθηκε διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το ΑΤ Καλύμνου.

Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία από το σημείο του ατυχήματος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ