Κως: Εντατικοί και αυστηροί έλεγχοι από τη Δημοτική Αστυνομία και την Τροχαία

19
11695

Εντατικούς ελέγχους σε κεντρικούς δρόμους και πεζόδρομους, για παράνομα παρκαρισμένα IX και μοτοποδήλατα, διενεργείται από μεικτά κλιμάκια της δημοτικής αστυνομίας και της τροχαίας, μετά από προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας του δημάρχου Κω Θεοδόση Νικηταρά με το Α.Τ Κω, το τμήμα Τροχαίας και τη Δημοτική αστυνομία, για τον σχεδιασμό συντονισμένων ενεργειών για την αντιμετώπιση της αυξημένης κυκλοφορίας οχημάτων στο κέντρο της πόλης με την έναρξη της θερινής περιόδου.
Ο προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας Κω Κώστας Κουζούκας, ανακοίνωσε επίσης πως από 3 Ιουνίου τίθεται σε εφαρμογή η σήμανση στάθμευσης οχημάτων τους μονούς και ζυγούς μήνες στην Ελ. Βενιζέλου.

Πηγή: https://www.kostv.gr

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αλίμονο αν ΔΕΝ έχεις πινακίδα ΚΧ…… την εβαψες. Σε περιμένει πρόστιμο. Την Δευτέρα 3 του μήνα θα κατέβω για καφέ. Τα ξαναλέμε…….

  2. Ποιο έλεγχοι βρε ……… που στην ουσία κάθεστε και πληρώνεστε!! έχουμε να δούμε κάποιον να γράφει για παρκαρίσματα και γενικά να δουλεύει από το 2020

  3. κάθε χρόνο τα ίδια.ολο τον χρόνο θέλει έλεγχο.αλλα η δημαρχια τεμπέληδων και ανύπαρκτωνκαι μασας.

  4. για τον πρόεδρο μας που σουλατσαρει με τη βέσπα του χωρις κράνος ισχύει ο νόμος σας ;;;;

  5. Πόλη δεν είναι μόνο το λιμάνι και η Ελευθερίου Βενιζέλου κύριοι…
    Σοβαρευτείτε γιατί προκαλείται…

  6. Στην Εθνική τράπεζα έχει γίνει ένα απέραντο πάρκινγκ. Κάθε μέρα περνάνε από εκεί όλοι οι δημοτικοί αστυνομικοί και δεν έχουν κόψει ποτέ μια κλήση.

  7. Οι νόμοι δεν εφαρμόζονται α λα καρτ. Ή που απαγορεύεται η στάθμευση όλον τον χρόνο ή όχι. Δεν έχω δει πινακίδα που να λέει ότι απαγορεύεται από τις 3 Ιουνίου και μετά.

  8. Για ελάτε και στην Ζια ,που παρκάρουν όλοι μέσα στην πλατεία και ειδικά στο σημείο που είναι για ανάπηρους! και είναι όλοι ντόπιοι οι παραβάτες !και δίνουν το κακό παράδειγμα στους τουρίστες…

  9. Αφήσαν τους καφέδες και πάνε για ελεγχους!!!!Αλήθει τ’ωρα.Ευτυχώς που γνωριζόμαστε όλοι ///////////////

  10. Τι υπάρχει δημοτική αστυνομία; και τι ώρες δουλεύει; Με προσοχή, μην πάθουν καμιά υπερκόπωση τα παιδιά, ένα ολόκληρο χειμώνα ξεκουραζονταν……

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ