Είσοδος πάρκινγκ της τουριστικής Καρδάμαινας, χωρίς σχόλια…

14
14688

Είσοδος πάρκινγκ της τουριστικής Καρδάμαινας, χωρίς σχόλια…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πριν το πασχα βγηκε ο αντιδημαρχος και ειπε σε ραδιοφωνικο σταθμο τις εργασιες που θα γινοντουσαν στα χωρια περισυλλογη λεει ογκωδων αντικειμενων που βγαζουν οι πολιτες διπλα στους καδους.. Μαλλον το ειδε ονειρο. Να βγειτε κυριοι στα χωρια να παρετε ψηφους. Αντιμαχεια καρδαμενα κεφαλος μαστιχαρι στο ελεος του θεου. Δεν θα μιλησω για οδικο δικτυο… ειστε για τα πανηγυρια κυριοι χωρις καμια εξαιρεση…

  2. Τόσο δύσκολο να βάλουν μεγάλους κάδους για ογκωδη αντικείμενα? έστω και σε συνεργασία με ιδιώτες.?

    • Γιατί έχουμε κανονικούς;Σπασμενοι κάδοι,μικρούς δεν έχουν να δώσουν στα νοικοκυριά ,τους απηλουν κιόλας με πρόστιμα αν βγάζουν σκουπίδια σε σακούλες και η ζωή συνεχίζεται.Μην το ξεχάσω τα τέλη καθαριότητας τα εισπράτουν κανονικά.ΑΛΗΘΕΙΑ που είναι οι οπαδοί τους που τους ψήφισαν που είναι καλοί άνθρωποι;Εμάς που βλέπαμε ότι είναι άχρηστοι μας έβριζαν.

  3. Για όσους κοιμούνται ακόμα νομίζοντας ότι ζουν σε ένα ευρωπαϊκό κράτος. Σε λίγο ακόμα και χώρες όπως Ινδία και Μπαγκλαντές θα είναι σε καλύτερη κατάσταση. Εμπρός ολοταχώς προς τα πίσω.

  4. αίσχος και ντροπή μόνο και για τη δημοτική αρχή που έχει αφήσει όλο το νησί και το μόνο που τους νοιάζει ειναι οι φωτογραφίες αλλά και σε αυτούς που έβγαλαν τα εν λόγω αντικείμενα γιατί βλέπουμε ότι υπάρχουν και λάστιχα από μεγάλα οχήματα, παλετες καρέκλες

  5. Ότι ψηφίζεις παίρνεις. Ξέρατε ότι ήταν αλαζόνες και αδιάφοροι εκτός από ψεύτες και ότι έβλεπαν εχθρούς παντού ανάμεσα και σε αυτούς που τους βοήθησαν. Κατάφεραν και διχασαν τον κόσμο.Χειροτερα από τον Κυριτση.Ανευθυνοι για το νησί, μόνο για την τσέπη τους.
    Ας ελπίσουμε ότι μυαλό υπάρχει….

  6. Είναι απαράδεκτοι ορισμένοι επιχειρηματίες να πετούν τέτοια σκουπίδια όποτε θέλουν υπάρχουν συγκεκριμένες μέρες που όλοι τις γνωρίζουμε,αν πάτε στο συγκεκριμένο σημείο θα καταλάβατε και ποιος τα έχει πετάξει επίσης θα δείτε ότι έχει κάνει το πεζοδρόμιο πάρκιγκ για τα ενοικιαζόμενα οχήματα του.

  7. Στη φωτο βλεπουμε ενα πρασινο σχοινι …. με ετοιμη θηλια!!!
    Τα τριοφλωρακια την βλεπουν;;;
    Οτι πρεπει για τον ψηλο λαιμο σας!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ