Πάνω από χρόνο επικίνδυνη λακκούβα στο Ζηπάρι – Ζητείται λύση

25
8069

Πάνω από χρόνο υπάρχει μια επικίνδυνη λακούβα οδός ΟΛΥΜΠΙΑΣ στο Ζηπάρι μετά από επισκευή αγωγού της ΔΕΥΑΚ

Ενημερώσαμε σχετικά τους αρμόδιους αλλά μαντεψτε.
Το ωραίο όμως είναι ότι ενώ προ εξαμήνου μπαλωσανε δίπλα ακριβώς άλλες, αυτήν την αγνοήσανε σκανδαλωδώς για δικούς τους λόγους. Πιθανώς, υποθέτω επειδή ήταν αρμοδιότητα της ΔΕΥΑΚ.
Ζητείται λύση.
Αναγνώστες
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

25 ΣΧΟΛΙΑ

    • είναι του δήμου «σωθήκαμε» ….αν το καλοσκεφτείτε δεν είναι και τόσο άσχημες οι καλούβες. Εχουν και αυτές την πλάκα τους. Λες θα έχω αυριο λάστιχα στο αυτοκίνητο μου δεν θα έχω. Ιδού το ερώτημα

    • Να σε χαίρεται η οικογένεια σου. Η αμορφωσια και η αλητεια πίσω από την ανωνυμία. Ιδανικός για κουκουλοφόρος των δοσιλογων των Γερμανών στην κατοχή. Μεταφέρεις τις ευθύνες σε λάθος πρόσωπα. Τι δουλειά έχει ο άνθρωπος να κλείσει την λακούβα και με τι τρόπο όταν θέλει ασφαλτικό μίγμα. Μήπως είσαι της άλλης πλευράς? Ντροπή σου αλητάκο.

      • Κάπου έχει δίκιο ο από πάνω που βρίζει.Συνεχως βγαίνει κάποιος και ανακοινώνει το μακρύ του και το κοντό του.Εαν βάλεις και τα εμβολια που έφαγε ο κόσμος,και έχουν τρελαθεί,αγανάκτησε και αυτός βλεποντας συνεχως τα ίδια και τα ίδια να ανακοινονοντε.Κάπου ελεος κιολας.

        • Αν ειχες και εσυ μια τετοια λακουβα στην γειτονια σου πανω απο ενα χρονο και καθε αυτοκινητο που περναγε επεφτε μεσα με οτι αυτο συνεπαγεται, συν τα νερα και την λασπουρια συν ολα τα αλλα, τοτε θα ηθελα πολυ να εβλεπα τι θα εκανες εσυ Ακη Λαλακη.
          Και η δημοσιευση εγινε γιατι μετα την επανειλλημενη κωφευση των αρμοδιων εμεινε η εσχατη των λυσεων που συνηθως πιανει. Η δημοσιευση.

  1. Μόνο εκεί; ;

    Παντού το νησί είναι γεμάτο λακκούβες.

    Θέλουμε και ποιοτικό τουρισμό.

    Σήμερα αντί να φτιάχνετε τους λάκκους κάνατε γραμμές,

    Είστε τελικά επικίνδυνοι

  2. Να πατε να δειτε εξω απο το νεο Ανταγορας ποση ασφαλτο εριξε ο Χατζηχριστοφης,να πατε και στο παλιο Ανταγορας να δειτε ασφαλτο στο παρκινγκ. Αλλα και πολλα σουβλακο-δρομακα που εφεραν 1600 σταυρους. Τωρα εσυ φωναζε για δυο καροτσια ασφαλτο.

    • Ακριβως ετσι,έπαιρναν υλικά και εκαναν ρουσφετια σε φιλους και αθλητικα σωματεια. Τωρα τα βρηκαν μπαστουνια.

  3. Όλη η Κως είναι μία λακούβα. Αν πάθει ζημιά μεταφορικό μέσο να ξέρετε κάνετε καταγγελία στον Δήμο μέσω πάντα δικιγορου και περνετε πίσω την ζημιά που έχει γίνει κανονικά και νόμιμα. Το έχω κάνει εγώ προσωπικά σε άλλο Δήμο της Ελλάδας

  4. Κοιτάξτε παντού, υπάρχουν πολλές λακούβες σε όλο το νησί!!! Επίσης,στο πάρκινγκ του Αμπαβρη απ’το σχεδόν εξαφανισμένο μονοπάτι που περνούν πεζοί,και καροτσάκια υπάρχει ένα άχρηστο Σταντ KoS INFORMATION,από πάνω του υπάρχει τζάμι άκρως επικίνδυνο γιατί είναι σπασμένο!!!!!! Έχετε σκεφτεί τι θα γίνει αν πέσει σε κανένα ανθρώπο να τον κατακοψει;;; Επιτέλους σοβαρευτείτε και κάντε δουλειά!!!!!!

  5. Ηλία ανέλαβε δράση. Δείξε τι πάει να πει ισχυρή αντιπολίτευση! Την επόμενη πενταετία ψηφίζουμε Ηλία.

  6. προς Θεού, μην τυχών και πάει κανείς να την κλείσει! Καραδοκεί ο γνωστός Λακούβας!!! Μύνηση!!!

  7. Δεν πειράζει βρε παιδιά, ΜΙΑ λακκούβα είναι από τις τόσες πολλές που είναι γεμάτοι οι δρόμοι στο νησί. 61%πήραν, τους το δώσατε!!!Τους γνωρίζατε απο την προηγούμενη 4ετία και τους δώσατε αλλά 5 χρόνια,δεν πειράζει θα περάσουν εφ όσον θα έχουν μείνει ανάπηροι ή θα έχουν χαθεί. Δυστυχώς δεν μάθατε, δεν θυμάστε, η μνήμη σας και η κρίση σας πολύ κοντή.

  8. ΝΩΡΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΡΑΦΙΝΟ ΠΟΥ ΕΣΚΑΨΕ Η ΔΕΥΑΚ ΤΟ 2021 ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΕΛΟΣ 2023. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΛΑΚΟΥΒΕΣ, ΤΟ ΖΗΠΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΜΕΝΩ. ΑΣΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΚΕΙ. ΑΙΣΧΟΣ

  9. μόνο οι λακούβες; τα σκουπίδια, οι άρρωστες γάτες και οι αρουραίοι, τα χόρτα στα οικόπεδα και τα πεζοδρόμια. Έχουν γραφτεί πολλές φορές. μόνο με μυνησεις θα πάρουμε μπρος οι αρμόδιοι . και θα ξεκινήσουν όπου να ναι οι μυνησεις.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ