Απόστολος Κυριάκου: Ευρωεκλογές 2024 και επίσκεψη στο Ευρωκοινοβούλιο

10
6955


Ευρωεκλογές 2024 και επίσκεψη στο Ευρωκοινοβούλιο

 

Το 2024 ως έτος Ευρωεκλογών αποτελεί για εμάς μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αναστοχαστούμε όλα όσα η Ενωμένη Ευρώπη πρεσβεύει ή τουλάχιστον όλα όσα θα έπρεπε να πρεσβεύει.

 

Φέτος βρέθηκα και πάλι στις εγκαταστάσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες, εκεί όπου χτυπά η καρδιά της Γηραιάς Ηπείρου των εταίρων, των συνεταίρων, των φίλων και των συμμάχων και όχι των καιροσκόπων και των κερδοσκόπων.

 

Mια Ευρώπη των λαών και της ευημερίας. Της δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Μια Ευρώπη ουσιαστική, ζωντανή κι ανθρώπινη. Αυτή είναι η Ευρώπη που θέλουμε και για την οποία αξίζει να αγωνιζόμαστε ως χώρα.

Απόστολος Κυριάκου

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο Αποστολε, πάμε δυνατά. Είσαι δύναμη, με όπλα τις γνώσεις, την πείρα και τις γνωριμίες σου, που θα σε πάνε πολύ ψηλά. Κάθε επιτυχία στον δρόμο σου με γνώμονα την ειλικρίνεια και την προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο.

    • Εμπειρία, γνώση, πείρα και γνωριμίες για ενα καλύτερο επαγγελματικό αύριο. θα παει για Ευρώ βουλευτής όλοι μαζί. θα μας κανει και σχολεία και την γέφυρα να ενώνει την Κω με την Κάλυμνο …..????????

  2. μια ευρωπη φιλοτουρκη ανθελλινικη διαχρονικα με σαπιο υποβαθρο εναντιον της οικογενειας και φυσικα της πιστης , με ανωμαλους παιδεραστες και διευθαρμενους μεσηλικες πολιτικους να διαχειριζονται τις τυχες τοσων λαων

    • Εσυ τώρα ψηφίζεις;Η Τουρκία είναι στην Ευρώπη βρε βλήμα;Ότι έχεις σε σχέση με την Τουρκία οφείλεται στην ΕΕ.Φανταζεσαι να εισουνα εκτός;Υπάρχει πιο δημοκρατικό μέρος;Με αναγνώριση ανθρωπίνων δικαιωμάτων και καλύτερο επίπεδο διαβίωσης για τους πολίτες από ότι στην ΕΕ;Θα μας το πεις;Να το πεις και στους ανθρώπους που θυσιάζονται να περάσουν τα σύνορα να έρθουν εδώ.Δεν έχω δει κάποιον να φεύγει από την Ευρώπη να πηγαίνει σε κάποια άλλη χώρα.Εσυ που θα πήγαινες;Πως σας έχουν πειράξει το μυαλό απορώ.Δεν σας αξίζει να είστε Ευρωπαίοι,απλά είστε τυχεροί που ζητε σε μια χώρα με άξιους πολιτικούς που σας έχει εξασφαλίσει αυτές τις συνθήκες.ΤΩΡΑ αν εσυ είσαι καθυστερημένος και δεν μπορείς να τις εκμεταλλευτείς,δεν σου φταίει κανείς.

    • Ναι κακοί δρόμοι αλλά αν εφαρμόσεις τα σήματα και όρια ταχύτητας δεν θα έχεις κανένα ατύχημα .

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ