Συνάντηση του τμήματος Πολιτισμού Δήμου Κω, με πολιτιστικούς και χορευτικούς συλλόγους του νησιού

0
7970

Άκρως παραγωγικό το «κάλεσμα Πολιτισμού», που πραγματοποιήθηκε στο Λαογραφικό Μουσείο, με πρωτοβουλία του τμήματος πολιτισμού, παρουσία της αντιδημάρχου Ματίνας Βουκελάτου Χριστοδουλίδη και του υπεύθυνου καλλιτεχνικών εκδηλώσεων Γιώργου Ανδρογιώργη με πολιτιστικούς και χορευτικούς συλλόγους, που δραστηριοποιούνται σε όλο το νησί.
Στόχος της συνάντησης η ενημέρωση για τις αλλαγές μετά την κατάργηση των ΝΠΔΔ. Πρόθεση του δήμου η καλή συνεργασία και ο συντονισμός των εκδηλώσεων μετά τα νέα δεδομένα , αφού οι διαγωνισμοί θα γίνονται πλέον από το γραφείο προμηθειών.
Αξίζει να σημειωθεί η μεγάλη ανταπόκριση των εκπροσώπων των πολιτιστικών συλλόγων στο κάλεσμα της αντιδημάρχου, με αντικείμενο την ενημέρωση για τον νέο τρόπο συνεργασίας . Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των αιτημάτων στις εκδηλώσεις των Θερινών Ιπποκρατείων, είναι η 20η Απριλίου.
Αμέσως μετά, θα ορισθεί επιτροπή αξιολόγησης των αιτημάτων, από ανθρώπους του πολιτισμού, όπως επισήμανε η κ.Βουκελάτου Χριστοδουλίδη.

Πηγή: https://www.kostv.gr/

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Το Τμήμα Πολιτισμού Δήμου Κω για την καλύτερη προετοιμασία και τον προγραμματισμό των πολιτιστικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν από 1η Ιουλίου  μέχρι και τέλη Οκτωβρίου 2024, απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους Φορείς που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν και τους καλεί να καταθέσουν εγγράφως τις προτάσεις συμμετοχής τους, μέχρι και το Σάββατο 20 Απριλίου 2024.

 

Απαραίτητο είναι οι προτάσεις αυτές να συνοδεύονται από τα παρακάτω αναλυτικά στοιχεία:

  1. Τίτλος εκδήλωσης, περιεχόμενο, συντελεστές, ημερομηνία, χώρος.
  2. Αμοιβή σχήματος (όπου είναι απαραίτητο).
  3. Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και email του υπεύθυνου για την διεξαγωγή της εκδήλωσης.
  4. Λεπτομερής αναφορά των υποχρεώσεων που θα αναλάβει το τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Κω (π.χ. μικροφωνική εγκατάσταση, στήσιμο εξέδρας, έντυπο  υλικό κ.λπ.).

 

Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με το νομοθετικό πλαίσιο, δεν υπάρχει δυνατότητα κάλυψης αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και μεταφοράς .

Προτάσεις που θα παραληφθούν μετά τη λήξη της παραπάνω προθεσμίας, δεν είναι εφικτό να υποστηριχτούν από το τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Κω.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το αρμόδιο γραφείο (Τμήμα Πολιτισμού) του Δήμου Κω, στο τηλέφωνο: 22420-25316 & 22420-29715 και στο email: [email protected].

 

Γραφείο Τύπου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ