Δήμος Κω: Συνεχίζονται οι εργασίες προετοιμασίας της καλοκαιρινής περιόδου σε όλη την Κω

12
6876
Με εντατικό ρυθμό συνεχίζονται, από το Εργοτάξιο και τα συνεργεία εργαζομένων του Δήμου Κω, εργασίες για την βελτίωση της εμφάνισης και λειτουργίας του νησιού στην τουριστική περίοδο.
Σε αυτό το διάστημα, εκτελούνται εργασίες καθαρισμού των κρασπέδων της οδού Γ. Παπανδρέου στο Ψαλίδι και εργασίες στην περιοχή του οικισμού Νέας Αλικαρνασσού, κατά μήκος της οδού Εθελοντών Παλαιών Πολεμιστών έως και την οδό Κανάρη, με καθαρισμό και επισκευή κρασπέδων, αντικατάσταση κολωνακίων και ελέγχου της σηματοδότησης.
Παράλληλα στο Πυλί, ολοκληρώθηκε πρόγραμμα αντικατάστασης λαμπτήρων στα δίκτυα ηλεκτροφωτισμού ενώ έχει ξεκινήσει η διάστρωση αγροτικών οδών για τη διόρθωση προβλημάτων που δημιουργήθηκαν στη χειμερινή περίοδο.
Γραφείο Τύπου
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. εδώ και πολλούς μήνες εκατοντάδες σάκοι σκουπιδιών. αρχίστε να δουλεύετε φιατί μέχρι τώρα εμάς δουλεύετε!

  2. Και μετά ξύπνησε ο ΚΟΨΙΜΙΟΣ.
    Αφού έφαγε το γιουχαρισμα και παράλληλα με αυτό που έχει ξεκινήσει στο παρασκήνιο εντός παρατάξεως για την αποκαθήλωση του τρέχει να προλάβει!!
    Τρεχάτε ποδαράκια μου κοψιμιε τρέχα όσο μπορείς η αποκαθήλωση σου ξεκίνησε…….

    • Αποκαθηλωση; Δεν νομιζω,τα κανει ολα μονος του. Εχει γινει χειροτερος απο τον Κυριτση. Το μυαλο στο μισθο του και πουθενα αλλου. Σας αρεσει η πολη μας; Ντρεπεσαι να πεις οτι εισαι απο εδω. Αυτη η κακομοίρα Ιπποκρατους πως καταντησε ετσι. Εκει στου Βουρου εχετε δει τις λακκουβες κρατηρες; το κλαδεμα στον ιδιο δρομο. τα σκοταδια στην Αρτεμισιας; Για την οδο Φοινικων τι να πεις σκοτάδια και χορτα.

  3. Ναι τωρα να δείξουμε στον τουρίστα οτι είμαστε και εμείς πολιτισμενοι για να υποδεχθούμε τουρισμό για εμας τους μόνιμους κατοίκους τι??????

  4. Αυτούς τους εντατικούς ρυθμούς που τους είδατε ρε παιδιά??? Ψάχνω, ψάχνω αλλά τίποτα!! Κόψτε τα ληγμένα γιατί θα πάθετε ζημιά!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ