Απαγόρευση στάθμευσης στον εμπορικό λιμένα Κω

4
5747

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δηλαδή ούτε τα τουριστικά λεωφορεία δεν θα μπορούν να σταθμεύουν;;

    Και που θα κατεβαίνει ο κόσμος που συμμετέχει σε τρανσφερ (μετάβαση) ή εκδρομές, που εμπεριέχουν επίσκεψη της πόλης της Κω ή σε εκδρομικά πλοία;;;;

  2. Έχετε βάλει λεοφορία να πηγαίνει ο κόσμος η θα πηγαίνει κολυμποντας;Μετά την παγκόσμια πρωτοτυπία στο αεροδρομειο που δεν υπάρχει μέσω μαζικής μεταφοράς τώρα κσι στο λιμάνι .Πληρώστε ταξί αν βρίσκετε.Τελικά ο Δήμος μας είναι μια μεγάλη κλίκα.

    • Από τις λίγες φορές που θα συμφωνήσω μαζί σου. Καταλαβαίνω την στάθμευση αλλά να απαγορεύεται και η στάση αυτό πάει πολύ. Πρέπει να παραλάβω 2 μεγάλους ανθρώπους που έρχονται με αποσκευές. Τι πρέπει να κάνω; Πρέπει να ανέβω στο καράβι για να τους βοηθήσω με τις βαλίτσες και βέβαια δεν μπορούν να περπατήσουν μέχρι εκεί που θα έχω βρει θέση να παρκάρω κοντά στο Η2Ο.

  3. Φτιάξτε εμπορικό λιμάνι και απομακρύνετε τις νταλίκες. Φτιάξτε δρόμο πρόσβασης και διαδρομής εκτός κέντρου, περιφεριακά με είσοδο/έξοδο μετά τον συνεταιρισμό. Αν το όχημα δεν ταξιδεύει (πχ ημερήσιο ταξίδι στην Ρόδο), περπατήστε και για λίγο, λιγότερη τεμπελιά. Χρόνια τώρα πάντα βρίσκω θέση στάθμευσης πάνω από την Μακρυγιάννη. Κάνω και την βόλτα μου. Η Blue Star να αφήνει ανοικτό, ελεύθερο τον καταπέλτη ανόδου, για να βγαίνουν γρήγορα και ευκολότερα τα ΙΧ από τα υπόγεια καταστρώματα 1 και 2. Έχουμε βρεθεί εγκλωβισμένοι και 50λεπτά!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ