Αποκριάτικο ξεφάντωμα στην Καρδάμαινα!

0
4632
Συνεργάτης aegeanews.


Σε εορταστική ατμόσφαιρα η παρέλαση με μικρούς και μεγάλους καρναβαλιστές, στην Καρδάμαινα, με αποκριάτικο ξεφάντωμα, την Κυριακή 17 Μαρτίου, με πρωτοβουλία των Πολιτιστικών φορέων, των σχολείων και της Κοινότητας Καρδάμαινας , με τη στήριξη του τμήματος πολιτισμού του Δήμου της Κω . Στην παρουσίαση της εκδήλωσης , η Ανθίππη Παπαηλία.
Το παρών μεταξύ πολύ κόσμου, έδωσαν ο δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, ο πρόεδρος της κοινότητας Γιώργος Ψύρης , οι αντιδήμαρχοι Ματίνα Βουκελάτου Χριστοδουλίδη και η Σταματία Κανταρζή- η οποία είχε την ευθύνη της διοργάνωσης-η δημοτική σύμβουλος Ευτέρπη Παπαχρήστου κ.α.
Μεγάλη ήταν η προσέλευση του κόσμου που τίμησε και φέτος την παράδοση του Καρναβαλιού, στο αποκριάτικο ξεφάντωμα, στον παραλιακό δρόμο, μπροστά στο Ναυτικό Μουσείο με μουσική, χορό και πολλές εκπλήξεις, στην κορύφωση του καρναβαλικού τριημέρου. Εντυπωσιακά τα χορευτικά τμήματα, με μοντέρνες χορογραφίες, Ζούμπα και φυσικά το Λύκειο Ελληνίδων Καρδάμαινας, με το παραδοσιακό Λιγκεέρι και χορούς από τα μικρά παιδιά με τη δασκάλα τους Κυδωνιά Τρακόσσα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ